10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Palandöken Kaymakamı Şenol Esmer, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Esmer, gazetecilerin, kamusal hizmet alanında en önemli görevi yerine getiren, kamuoyunun doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmasını sağladığını belirtti.

Basın mensubu olmanın birçok önemli görevi de yürütmek anlamına geldiğini ifade eden Esmer, şunları kaydetti:

"Gazetecilik görevinin ilkeli ve tarafsız bir şekilde sürdürülmesi, kamuoyunun haber alma hakkı ile doğrudan ilişkilidir. Bu büyük sorumluluğu hakkıyla yerine getirmek hususunda özveriyle görev yapan muhabir ve gazetecilerimizin, bu özel günlerinde yanlarında olduğumuzu ifade etmek ve teşekkürlerimizi belirtmek istedik. Kamuoyunun haber alma hakkı gibi önemli bir görevin yerine getirilmesinde emeği geçen, yapılması planlanan çalışmalara kamuoyunun nabzını tutarak yön veren, tarafsız ve ilkeli gazetecilik görevini, zor şartlar altında yürüten, başta yerelde çalışan gazeteler olmak üzere ülkemizin tüm gazetecilerinin gününü en içten dileklerimle kutluyor, sağlık ve mutlulukla görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: