10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Basın İlan Kurumu Eskişehir Şube Müdürü Celal Güneş ile ETİ Tedavik Zinciri Grup Başkanı Ali İhsan Yapar, 10 Ocak Çalışan

Basın İlan Kurumu Eskişehir Şube Müdürü Celal Güneş ile ETİ Tedavik Zinciri Grup Başkanı Ali İhsan Yapar, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla, kentteki medya çalışanlarıyla bir araya geldi.

Yapar, bir restoranda yapılan etkinlikte, toplantıya katılanların Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

ETİ'nin 1961 yılında 22 kişiyle günde 3 ton üretim yapan bir fabrika olarak kurulduğunu ifade eden Yapar, şöyle konuştu:

"Şu anda 6 tane farikamız var. Bir de makine fabrikamız var. Ürün çeşitliliği arttı. Ciromuz 900 milyon dolara ulaştı. İnovasyona çok önemli veriyoruz. 46 markamız bulunuyor. Türkiye'de unlu mamul üretiminde lideriz. Kek fabrikamız, 2005 yılında faaliyete geçti. Türkiye'nin en büyük kek tesisine sahibiz. Fabrikamızda hijyen kurallarına uyan ve bu kuralları önemseyen bir firmayız."

Reklam
Reklam

Güneş de böylesine anlamlı bir günde Eskişehir'in ve Türkiye'nin marka firmasıyla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuşmaların ardından basın mensupları, ETİ'nin kek fabrikasını gezdi.

Muhabir: Deniz Açık

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: