10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Bayburt Valisi Hasan İpek, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret etti.

Bayburt Valisi Hasan İpek, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla Bayburt Gazeteciler Cemiyeti'ni (BGC) ziyaret etti.

Vali İpek, yaptığı konuşmada, 1,5 yıllık idarecilik döneminde Bayburt'taki basından memnun olduğunu ifade etti.

Bayburtlular'dan da çok memnun olduğunu ifade eden Vali İpek, "Bayburt'un en az 5 katı nüfus, dışarıda bulunuyor. Çok canlı bir medyamız var. Bu nüfus, bunları takip ediyor. Bayburtlular memleketlerine çok düşkün. Sürekli haber almak istiyorlar. Onu da siz yazılı medyayla, internet medyasıyla sağlıyorsunuz. Hepiniz Bayburt'taki güzellikleri ortaya koymaya çalışıyorsunuz. Hepinize teşekkür ediyor, bol kazançlı, bol haberli bir yıl diliyorum" dedi.

Reklam
Reklam

BGC Başkanı Yaşar Yıldız ise Çalışan Gazeteciler Günü'nde kendilerini yalnız bırakmadığı için Vali İpek'e teşekkür ederek, "Arkadaşlarımızın Bayburt'un aleyhine olabilecek hiçbir şeyi yazmadığına inanıyorum. Bayburt'ta karalama yapan, bunu da ticarete dönüştüren bir arkadaşımın olmadığını biliyorum. Bayburt'ta arkadaşlarımız hep güzeli yansıttılar. Bize verdiğiniz destekten dolayı sizlere teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Muhabir: Fatih Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: