10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, yayımladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ebru Kavasoğlu, yayımladığı mesajla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Kavasoğlu, mesajında çağdaş dünyanın en etkili ve güçlü kurumlarından biri haline gelen ve kamu hizmeti yapan medya mensuplarının sorumluluğunun arttığını bildirdi.

Tarafsız, özel hayata saygılı, doğru haber vermeyi ve halk için yol gösterici olmayı ilke edinen basın mensupları ve medya çalışanlarının zor imkanlarda halkın bilinçlendirilmesi, ülke çıkarlarına yönlendirilmesi ve toplumun aydınlatılması gibi kutsal bir görevi yerine getirdiğine işaret eden Kavasoğlu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Çoğu zaman kamuoyunun yalnızca bir dakikada izlediği veya bir solukta okuduğu bir bültenin arkasında belki günlerce çalışan basın mensuplarının emekleri vardır. Kamuoyunu, doğru, dürüst ve tarafsız bir şekilde objektif olarak bilgilendiren, görevini ifa ederken karşılaştığı sorunlara aldırmadan yeri geldiğinde canını bile feda edebilen basın mensuplarının yerine getirdikleri görev çağdaş yaşamın vazgeçilmez bir unsurudur.

Bazen yerel, bazen ulusal, bazen de uluslararası sahada çalışan; kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını benimsemiş, her türlü zorluk ve olumsuzluğa rağmen yoğun emek vererek çalışmalarını yürüten basınımızın kıymetli temsilcilerinin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, başarılar diliyorum."

Muhabir: Uğur Subaşı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: