10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Vekili Soner Zeybek, "Gücünü kamu yararı doğrultusunda kullanan basının, kamuoyuna verdiği hizmetler göz ardı edilemez niteliktedir"

ŞANLIURFA (A.A) - Vali Vekili Soner Zeybek, "Gücünü kamu yararı doğrultusunda kullanan basının, kamuoyuna verdiği hizmetler göz ardı edilemez niteliktedir" dedi.

Zeybek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, basının demokrasinin gelişmesine ve ülkenin çağdaşlaşma sürecine katkısının tartışılmaz bir gerçek olduğunu belirtti.

Gazeteciliğin kamuoyunun aydınlatılmasında ve kamu otoritesinin denetlenmesinde önemli bir görev üstlendiğini aktaran Zeybek, mesajında şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Doğru ve tarafsız habercilik anlayışı içinde meslek ve ahlak ilkelerine bağlı, gücünü kamu yararı doğrultusunda kullanan basının, kamuoyuna verdiği hizmetler göz ardı edilemez niteliktedir. Bu duygu ve düşüncelerle, büyük bir özveri ve fedakarlık içerisinde, zor şartlar altında olsalar dahi görevlerini yürütmeye çalışan gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarım."

Muhabir: Halil Fidan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz