10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Darende ilçesinde görev yapan gazeteciler Aslan Tektaş ile İsmet Uğur’u ziyaret eden Darende Kaymakamı Mehmet...

Darende ilçesinde görev yapan gazeteciler Aslan Tektaş ile İsmet Uğur’u ziyaret eden Darende Kaymakamı Mehmet Aktaş ve İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Ziyarette konuşan Kaymakam Mehmet Aktaş, “Çalışan Gazeteciler Gününüzü gönülden tebrik ediyoruz. 2 yıldan fazladır görevde bulunduğum ilçemizde sizlerin büyük bir özveri ve gayretle memleket için, ilçemizin güzel şekilde tanınmasına vesile olacak bir haber anlayışınız var. Bu anlamda biz sizleri fahri olarak, kaymakamlığımızın da basın temsilcileri gibi değerlendiriyoruz. İnşallah bu anlayışınız, düşünceleriniz niyet ve kararlılığınız gelişen hadise ve durumlarda da devam eder, memleket yararına çalışmaya devam edersiniz. Allah güzel haberlerinizi okumayı sağlık ve sıhhatle hayırlı ömür sürmeyi nasip etsin” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: