10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valiliği'nin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında, Ankara'dan Çankırı'ya gelen bir grup gazeteciyi gezdirdiği bildirildi.

ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Valiliği'nin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında, Ankara'dan Çankırı'ya gelen bir grup gazeteciyi gezdirdiği bildirildi.

Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) Yayın Şubesi Müdürü Zeliha Doğan Yeşil, Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, Çankırı Valiliği'nin, BYEGM aracılığıyla 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında Ankara'da çalışan bir grup gazeteciyi Çankırı'ya davet ettiğini söyledi.

Çankırı Valiliği'nin daveti üzerine Çankırı ve Ilgaz Dağı'na gezi düzenlediklerini ifade eden Yeşil, şöyle konuştu:

Reklam
Reklam

"Bizde bu davet için basına haber verdik. Basından temsilci 17 gazeteciyle birlikte Çankırı'ya geldik. Çok güzel bir gezi programı hazırlanmış. Valimiz ve Kaymakamımız bizi hem ağırladılar hem de Çankırı'yı tanıttılar. Çankırı'nın bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum. Ilgaz'a gittik harikaydı. Şimdi de Yıldıztepe'ye geldik. Buralar bir dünya harikası. Herkesin buraya gelmesini ve bu güzellikleri yaşamasını tavsiye ediyorum."

Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir ise Ilgaz'ın Türkiye'nin önemli merkezlerinden olduğunu belirterek, "Ilgaz'ın en önemli değerlerinden olan kış turizmini tüm Türkiye'ye ve dünyaya duyurmayı hedefliyoruz" dedi.

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Kemal Karatatar da, Çankırı Ilgaz Dağı'nda böyle bir programın düzenlenmesinden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Muhabir: Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: