10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

SİVAS (AA) - Sivas Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Sivas Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Sağlam, mesajında, halkı doğru haberlerle bilgilendiren gazetecilerin, tarafsız, güvenilir, ilkeli ve özverili çalışmalarıyla önemli bir görev üstlendiğini belirtti. Levent Sağlam, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Halkımızın her konuda bilinçlendirilerek sağlıklı bir hayat sürmesi için yürüttüğümüz çabamıza, gazetecilerimizin verdiği destek bizim açımızdan önemli ve değerlidir. Her türlü zorlu şartlarda, son derece özverili bir şekilde gayret göstererek, kendi etik değerlerini de titizlikle takip eden, tarafsız habercilik unsurlarını göz önünde bulunduran gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz