10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Belediye Başkan Adayı Rıfkı Karabatak, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Karabatak, mesajında, gazetecilik mesleğinin Türkiye'de ve dünyada iletişim çağının hızla geliştiği, bilginin aktarılmasına ve paylaşılmasına katkı sağlayan önemli mesleklerin başında geldiğini belirtti. Gazetecilerin yaşam koşullarının sağlamakta zorlandığı bir dönemde, desteklenmeleri gerektiğini dile getiren Karabatak, şunları kaydetti: “Maddi ve manevi sıkıntılara rağmen görevlerini yerine getirmek için çaba sarf eden yerel ve ulusal gazetecilerin çalışma koşullarına olumlu katkı sağlayacak her türlü düzenlenin dikkate alınması gerekmektedir. Basın sektöründe görevlerini yapan değerli basın mensuplarımız olmak üzere, bu görevi ifa eden tüm çalışan gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: