10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. Karaosmanoğlu, mesajında, basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin demokrasinin en önemli gereklerinden biri olduğunu belirterek, özgür medyanın demokrasiyle var olabileceğini, bu nedenle demokrasiye ve basın özgürlüğüne sahip çıkılması gerektiğini kaydetti. Toplumun haber alma hakkının en önemli temsilcisi basın çalışanlarının büyük özveriyle yılın sadece bir gününde değil, her gün önemle hatırlanması gerektiğini dile getiren Karaosmanoğlu, "Basın mensuplarımızın bu mutlu günlerinde onları tekrar tebrik ediyor ve kutsal vazifelerinde başarılar diliyorum" ifadesini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: