10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

GİRESUN (AA) - Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi.

Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan, ilçede görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Kaymakamlık makamında gazetecilerle bir araya gelen Kılıçarslan, basının demokratik ülkelerin olmazsa olmaz unsurlarından bir tanesi olduğunu söyledi. Kılıçarslan, basının dünyada dördüncü güç olarak gösterildiğini belirterek, şunları kaydetti: "Demokratik ülkelerin olmazsa olmaz unsurlarının birisi basının hür ve özgür olmasıdır. Bilindiği üzere yasama, yürütme ve yargı olmak üzere üç önemli devlet erki var. Bunların yanında basın dördüncü güç olarak gösteriliyor. Bugünün vesilesiyle de basının hatırlanması, varlığının bilinmesi çok önemli bir etkendir. Ben basınımıza, ilçemize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor, 10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü'nü kutluyorum."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: