10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü-Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen,gazetecilerle Bir Araya Geldi

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, gazetecilerle bir araya geldi.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, gazetecilerle bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Kentpark'taki bir kafede düzenlenen toplantıda konuşan Büyükerşen, gazetecilerin gününü kutladı.

Büyükerşen, basın ve onun temel direği olan gazetecilerin, demokratik sistemlerin sağlıklı işleyebilmesi için gerekli olan en önemli aktörlerin başında geldiğini ifade etti.

Kendisinin yardımcısı olmadığı için çok sık basın toplantısı düzenleyemediğini belirten Büyükerşen, bir gazetecinin yerel seçimlerde tekrar aday olup olmayacağını sorması üzerine, seçimler için bir yıldan fazla süre olduğunu anımsattı.

Reklam
Reklam

Büyükerşen, bugünden yarın ne olacağını kestirmenin mümkün olmadığını vurgulayarak, tekrar aday olup olmamasının şartlara bağlı olduğunu anlattı.

Gazetecilerin kent meseleleriyle ilgili sorularını da yanıtlayan Büyükerşen, eleştiriye her zaman açık olduğunu sözlerine ekledi.

Muhabir: Oktay Özden

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: