10. Osb Futbol Ligi Heyecanı Devam Ediyor

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikaların katılımı ile yapılan ve bu sezon 4 grupta 16...

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan fabrikaların katılımı ile yapılan ve bu sezon 4 grupta 16 takımın mücadele ettiği OSB Ligi’nde heyecan devam ediyor.

OSB Ligi’nde şu ana kadar gruplardaki takımlar ikinci maçlarını oynarken, A Grubunda Atlas Boya, B grubunda Gamateks Tekstil, C grubunda Ar Döküm ve D grubunda OSBM takımları rakiplerini geçerek liderlik koltuğuna oturdular. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü ve Futbol Tertip Komitesi Başkanı Tanju Beştaş’ın en centilmen takımın da ödüllendirileceği açıklamasının ardından, ilk iki maç sonunda Eke Tekstil ve Meslek Lisesi takımları centilmenlik puanlamasında ilk iki sırada yer aldı.

Reklam
Reklam

OSB Futbol Ligi’nde gruplarında ilk iki sırada yer alan takımlar, çeyrek finalde karşılaşacak ve gruplarında üçüncü ve dördüncü sırayı alan takımlar iki gruba ayrılarak playout müsabakası oynayacaklar.

Lig maçları Eylül ayında yapılacak final müsabakaları ile sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz