10 sene ara verilen Texbridge iddialı geliyor

Ekonomik konjonktür gereği 10 senedir yapılamayan tekstil ve aksesuarları fuarı Texbridge, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği...

Ekonomik konjonktür gereği 10 senedir yapılamayan tekstil ve aksesuarları fuarı Texbridge, Uludağ Tekstil İhracatçıları Birliği (UTİB), İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD), Merter Sanayici ve İşadamları Derneği (MESİAD), Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği (LASİAD), Örme Sanayicileri Derneği (ÖRSAD) ile Osmanbey İşadamları Derneği (OTİAD) gibi sivil toplum kuruluşlarının öncülüğünde 13 Ekim'de başlıyor.
Doğu ile batı arasında köprü kurmayı hedefleyen fuarda, hem tekstil hem de hazır giyim sektörü yer alacak.
Texbridge'e dair yapılan bilgilendirme toplantısında söz alan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Vekili Ahmet Akbalık, “Fuarın en büyük özelliği tekstil ve hazırgiyimin bir arada olacak olmasıdır.” dedi.
TGSD Başkanı Cem Negrin, “ Kavgalar sona erdi. Sektör tek yumruk bu fuarı yapacak.” dedi.
UTİB Başkanı İbrahim Burkay ise “Trendlerde öncü olan Türk tekstil sektörünün böylesi bir fuara ihtiyacı vardı.” ifadesini kullandı.
CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem de “En başarılı fuarımız geri dönüyor. Her şey fevkalade.” yorumunu yaptı.
Texbridge İstanbul Tekstil ve Aksesuarları Fuarı, 13-15 Ekim 2011 tarihleri arasında CNR Expo’da yapılacak. Fuara Fransa ve Yunanistan’dan katılan firmalar ile birlikte 100 firma iştirak edecek. Burada Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü koordinatörlüğünde ABD, Almanya, Avusturya, Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Bosna Hersek, Bulgaristan, Cezayir, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Fas, Filipinler, Fransa, Güney Kore, Hırvatistan, Hollanda, Irak, İngiltere, İran, İspanya, İtalya, Japonya, Lübnan, Mısır, Moldova, Özbekistan, Pakistan, Polonya, Romanya, Rusya, Sırbistan, Suriye, Suudi Arabistan, Tunus, Türkmenistan, Ukrayna, Ürdün ve Yunanistan’dan alıcı firmaların yetkilileri ile Alım Heyeti Organizasyonu’na da imza atılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz