10 Yaşında Umre'ye gitti

Alaplı'dan 10 yaşındaki Umut Can Yaman dedesi ve 5 akrabası ile birlikte umreye gitti

Alaplı'da ilköğretim okulu öğrencisi Umut Can Yaman , annesi, dedesi ve diğer akrabaları ile birlikte Umre'ye gitti.

Alaplı Aşağıtekke köynden Recep Maltepe , dini vecibesini yerine getirmek üzere Umre'ye gitmek üzere yaptığı hazırlıkları sırasında 3 kızını da yanında götürmek istedi. Kendisi ile birlikte kızları eşi,üç kızı ve teyzesini de Umre'ye götürmek isteyen Recep Maltepe, 10 yaşındaki torununun da Umre'ye gitme isteğini geri çeviremedi.

Umreye gidececeği şirkete yaptığı başvurudan olumlu cevap alan Recep Maltepe, 3 kızı ve 10 yaşındaki torunu Umut Can Yaman ile birlikte Umre'ye gitmek üzere yatsı namazından sonra Alaplı'dan otobüsle İstanbul'a uğurlandı.

Reklam
Reklam

Büyüktekke A.Ziya İlköğretim Okulu'nda 4 sınıfta okuyan Umut, annesi, dedesi ve diğer akrabaları ile birlikte Umre'ye gidecek olmanın sevincini yaşadığını belirterek, dedesine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz