100 metrelik uçurumdan ölüme atladı, ölmedi!

Aydın'da, canına kıymak için 100 metrelik uçuruma atlayan, sans eseri hayatta kalan 41 yaşındaki Mahsuni Aslan, AKS 110 ekiplerinin yaklaşık 4 saat süren çalışmasının ardından kurtarıldı.

Aydın'da, canına kıymak için 100 metrelik uçuruma atlayan, sans eseri hayatta kalan 41 yaşındaki Mahsuni Aslan, AKS 110 ekiplerinin yaklaşık 4 saat süren çalışmasının ardından kurtarıldı.

Tedaviye alınan ve sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen evli ve 1 çocuk babası Aslan'ın, bıraktığı intihar mektubunda, bir süre önce ismini açıklanmadığı bir kişiye karşılıksız olarak aşk duyduğunu yazdığı belirtildi.

Olay, bugün saat 17.00 sıralarında, il merkezine bağlı Horozköy Köyü yakınındaki Sarpça Deresi Mevkisi'nde meydana geldi. Mahsuni Aslan Aydın- Çeştepe hattında çalışan 09 M 0569 plakalı minibüsüyle, akşam saatlerinde, Sarpça Deresi Mevkisi'ne geldi. 100 metrelik uçurumun kıyısında bir süre alkol aldığı belirtilen evli ve bir kız çocuk babası Aslan, ardından kendisini boşluğa bıraktı. Mahsuni Aslan'ın uçurumdan atladığını görenler jandarma, sağlık ve AKS 110 ekiplerine bildirdi.

Reklam
Reklam

Gelen AKS 110 ekipleri köylülerinde yardımıyla yaklaşık 4 saat süren çalışma sonucu Aslan'ı ucurumdan çıkarttı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu Mahsuni Aslan, ambulansla, Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Aslan'ın uçurumun kenarında bulunan ağaçlara takıldığı için hızının kesildiği ve sağlık durumunun da iyi olduğu bildirildi. Jandarmanın çalışması sonucu bulunan intihar notunda, "Ben sana göre cahildim, çılgın, delidoluydum ama sevdim. Beni hiç anlamadın. Eğer ölürsem, beni annemin yanına gömün, sevenlerim beni affetsin" kızına hitaben de "Ben başka birini sevdim. Annene çok iyi bak, beni affet" diye yazdığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz