100 TL’lik alış verişe Umre fırsatı

Fatih'te, faaliyet gösteren bir beyaz eşya firması, çekilişle müşterilerine Umreye gitme fırsatı sunuyor. 100 TL'lik...

Fatih'te, faaliyet gösteren bir beyaz eşya firması, çekilişle müşterilerine Umreye gitme fırsatı sunuyor. 100 TL'lik alışveriş yapan müşteriler arasından çekilecek kura sonrasında 10 kişi, kutsal topraklara gönderilecek. Firma Umre’ye gitmeye hak kazanan müşterilerinin bütün masraflarını karşılama sözü veriyor.
Fatih'te beyaz eşya, çeyiz, elektrikli ev aletleri ve mutfak malzemesi satışı yapan bir firma, satışlarını arttırmak için farklı bir kampanya düzenledi. Mağazalarından yapılacak her 100 TL’lik alış veriş için müşterilerine Umre’ye gitme fırsatı sunan firma yetkilileri kampanyadan memnun. Firma sahibi Hüseyin Erdem Ede, "Bildiğim kadarı ile Türkiye'de ilk defa yapılan bir kampanyadır. İş yerimizden 100 TL'lik alışveriş yapan herkese çekilecek kura sonrasında Umre’ye götürmeyi vaat ediyoruz. Bunun için gereken bütün izinleri aldık. Alışveriş merkezlerinde Sidney'e, Disneyland'a Puket adasına geziler düzenliyor. Biz bunun aksine Umre’ye gitme fırsatı sunuyoruz. Fiyatlarımızı yarı yarıya indirdik. Müşterilerimiz yanlarına sadece pasaportlarını alarak havaalanına gelecekler. Geri kalan her şeyi biz karşılayacağız. Valizlerini bile biz taşıyacağız." dedi.
Kampanya katılan müşterilerden Sevinç Aslan, çeyizlik alış verişi için 4 bin TL harcadığını ve 40 kupunla kampanyaya katıldığını belirtti. Aslan çekilişle kendisine Umre çıkması durumunda babasını göndereceğini söyledi. Aynı mağazadan taksitle Bin 500 TL’lik alış veriş yapan başka bir müşteri de fiyatlar uygun, kampanyada hoşuma gitti. İnşallah Umre imkanı çıkar.” diye konuştu.
Umre promosyonlu kampanyanın 5 Şubat tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Mağazadan 100 TL’lik alış veriş yapanlar arasında yapılacak çekilişle 10 kişi bütün masrafları karşılanarak bir haftalığına kutsal topraklara gönderilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz