100. Yıl Parkı'nda çalışmalar devam ediyor

Kahta Belediyesine bağlı ekipler, 100. Yıl Parkı'nda başlattıkları yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Kahta Belediyesine bağlı ekipler, 100. Yıl Parkı'nda başlattıkları yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede, 30 yıl önce yapılan, ancak zaman içerisinde yıpranan parkı yıkan ekipler, yeni bir park için başlatmış oldukları çalışmalara devam ediyor.

Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, parkı ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde gördü ve çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Turanlı, burada yaptığı konuşmada, şu bilgileri verdi:

"Yaklaşık 3 yıl önce yapılan fakat artık kullanılmaz duruma gelen ilçemizin göbeğinde olan 100. Yıl Parkı,belediye ekiplerince yıkıldı. Bunun yerine daha modern, yer altında turizme yönelik ofislerin yer alacağı ve halkımızın daha rahat dinlenebileceği bir meydan projesi çalışmasını sürdürüyoruz. Bu projemizi en kısa sürede bitirerek halkımızın hizmetine sunacağız."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: