103 Yaşında, Prostat Ameliyatı Ile Sağlığına Kavuştu

Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Güllüce köyünde yaşayan 103 yaşındaki İbrahim Topçu, prostat ameliyatı ile sağlığına...

Bursa'nın Orhangazi ilçesine bağlı Güllüce köyünde yaşayan 103 yaşındaki İbrahim Topçu, prostat ameliyatı ile sağlığına kavuştu. .

Gittiği hastanelerde yaşından dolayı 'Sen ameliyat olamazsın çok yaşlısın' denilerek geri çevrilen İbrahim Topçu, son olarak Özel Bahar Hastanesi Üroloji Kliniği'ne başvurdu. 103 yaşındaki İbrahim Topçu yapılan detaylı incelemenin sonunda ameliyata alındı. Topçu, başarılı geçen prostat ameliyatın sonunda sağlığına kavuştu.

Ameliyatı gerçekleştiren Operatör Dr.Mesut Yeşil, "Hastamız bize başvurduğunda yaşından dolayı şaşırdık. Fakat genel sağlık durumu gayet iyiydi. Yaptığımız tekti ve tahlillerin sonucunda hastamızın iyi huylu bir prostat büyümesi tespit ettik. Hastamız daimi sonda kullandığından dolayı da sık sık idrar enfeksiyonu mağruz kalıyordu. Ameliyat gayet başarılı geçti ve 3. günün sonunda sondasını çekip evine şifa ile taburcu ettik." dedi.

Reklam
Reklam

Özel Bahar Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ömer Kurt ise "Bir asırlık çınar olan İbrahim dedenin hastanemizde ameliyat olması bizim için önemli, gerek narkoz açısında gerekse hastamızın yaşı konusunda tedirginliklerimiz vardı. Fakat hekimlerimizin branşlarındaki tecrübeleri bizi rahatlattı." diye konuştu.

Ameliyattan sonra mutluğu gizlemeyen İbrahim Topçu'da sağlığına kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi. Topçu şunları kaydetti: "Prostattan çok çekiyordum. Sondanın takılı olması beni çok rahatsız ediyordu. Sürekli torba ile geziyordum. Şimdi Allah'a şükür rahat çıkabiliyorum. Allah bu hastaneden razı olsun.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: