11-17 Ocak 2016 haftalık burç yorumları

11-17 Ocak 2016 haftalık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

/

Koç

Sevgili Koçlar, bu hafta kendiniz adına düşündükleriniz, dış dünyanın gerçekleriyle örtüşmüyorsa keyifsizlik verici olabilir. Bir yandan aktif olma, kendiniz adına hareket etme arzunuz diğer taraftan sorumluluklar yorucu gelebilir. 13 Ocak tarihindeki etkiler, ilişki ve finansal konularda kendinizi iyi hissetmemizi, yeni bir şeyler yapmak arzumuzu yükselticidir. Motivasyon gücümüzü arttıran insanlarla ilişkilerimizi güçlendiren bu hafta, kariyer yaşamımızla ilgili konularda bizleri destekleyicidir. Toplum içindeki yerinizi kuvvetlendirir ve insanların sizden olumlu yönde bahsetmesini sağlar. Sosyal kişiliğinizle, hedef ve umutlarınızla kararlı, disiplinli ve iradeli biri olarak takdir edilirsiniz.
Ancak Merkür geri hareket dönemindeyiz. Sağlık, iş, eğitim, yakın çevremizle olan bağlantımızda, ciddi ve biraz da tedbirliyiz. İşlerimizi düzgün şekilde yapmaya çalışacağız. 14 Ocak tarihinde aşk hayatımız, çevremiz ve çalışma hayatımızla ilgili konularda güven olgusunu önemseyeceğiz. Bir hafta önceki meseleleri tekrar gözden geçirelim ve duruma bakalım. 15 Ocak tarihinde iş ve günlük tempoda, aşk hayatımızla ilgili konularda titiz bir gözlemdeyiz. Gelişim, verimlilik, sağlıklı olan bizim için kıymetli. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

/

Boğa

Sevgili Boğalar bu hafta, yüreğinizin içinde kimsenin bilmediği ancak sizin içinizi burkan ve kimi zaman öfkelenmenize sebep olan mevzular nedeniyle biraz keyifsiz olabilirsiniz. Sorumluluklarınız ağır basabilir, bazı insanlar yüzünden kendinizi engellenmiş hissedebilirsiniz. Öfkenizi dışarıya yansıtmak istediğiniz halde, içinde bulunduğunuz şartlar buna mani olabilir. Haftanın genelinde, satış, pazarlama, toplumsal ilişkiler, aşk hayatınız, çocuklar, mali konular ve başkalarıyla aranızdaki her türlü duygusal, finansal bağlantıların ciddiyetle ele alınacağını söyleyebiliriz. Merkür geri hareket döneminde bu konuların gözden geçirilmesinde fayda görüyorum. Tedbirli olalım.
Her türlü alanda kendinizi yetiştirmeniz, disiplinli çalışmanız ve ilerisi adına kendinize gerçekçi bir yön tayin etmeniz anlamında önemlidir. Kişi böyle bir etki altında zorluklarla mücadele ederek başarıya mutlaka ulaşır. Erdemli, ahlaklı ve idealist biri olarak kendinizi yetiştirmelisiniz. Gerçekçi biri olduğunuz için, karakter yapınızla dikkatleri çekmektesiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

/

İkizler

Sevgili İkizler, yöneticiniz Merkür geri hareketiyle örtüşen bu hafta, sosyal ilişkiler, idealleriniz ve geleceğe dair yaptığınız planlarınızı gözden geçirmeniz anlamında önemlidir. Paraya olan ihtiyacınız fazlalaşır. Ticari ilişkilerinizde kimlerle alış verişte olduğunuzu, parasal olsun veya olmasın mutlaka temeli sağlam beraberlikler kurmanızın şart olduğunu bilmelisiniz. Bazen ayrılıklar, kopuşlar sizi yoruyor olmalı. Ancak bütün bu sancıların sizi güçlendirdiğini siz de biliyorsunuz.
Kendinizi rahatlatmak ve yenilemek için hangi yol ve yöntemleri kullanmanız gerektiğini artık akıllıca tespit etmeye çalışmalısınız. Bu bir sermaye sorunu veya kişisel borçlarınızın yarattığı sıkıntı olabilir. Kazancınız, kafanızın içindekileri hayata uygulamanızda yeterli değilse, destek bulmak veya daha önceden girişimde bulunduğunuz konularda hakkınızı olanı almak isteyebilirsiniz. Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için, sabırlı olmak, şöyle bir duruma gerçekçi şekilde bakmak gerekiyor. Borcu borçla temizlemeye kalkışmayınız. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

/

Yengeç

Sevgili Yengeçler, bu haftanın etkileri, mesleki konumunuz, ailenizle olan ilişkiniz, toplum içindeki yeriniz ve ciddi ilişkinizle alakalı konular üzerinde de bilinçli bir şekilde düşünmenizi sağlayıcıdır. Ateşli dürtüleriniz nedeniyle kendinizi bu mevzularda hırslı bir şekilde ortaya koymak, isteklerinizi elde etmek isteyebilirsiniz. Fakat ne kadar haklı olursanız olun Merkür geri hareket döneminde partneriniz ve siz, iletişiminize dikkat etmelisiniz.
Siz ve partnerinizin kendinden emin, güçlü karakter yapısında, ne yöne gittiğini bilen, sorumluluk sahibi ve sabırlı biri olmasını istiyorsunuz. Ancak bu üzerinizde baskı ve kontrol kurmaya çalışan biri olması anlamına gelmiyor. Sizin kendinizi güvende hissetmenizi sağlaması gerekiyor. Seçimlerinizi bu kriter üzerine yapmanız halinde bu görünüm doğru bir kişiyle hayatınızı birleştirmenizi sağlayabilir. Artık yanılmak ve pasif biriyle hayatınızı sürdürmek niyetinde değilsiniz. Öyle bir beraberlik istiyorsunuz ki, bir daha kopması, sizi üzmesi, sorunlara neden olması gibi durumlar yaşanmasın. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

/

Aslan

Sevgili Aslanlar bu haftanın etkileri, başta sağlığınız, çalışma hayatınız ve finansal konular üzerinde bilinçli bir şekilde eksiklerinizi saptama anlamında önem taşır. Merkür geri hareket dönemindeyiz. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme, değişimde bulunma, yenilikler yaşama arzunuz fazlasıyla ön planda olabilir. Oysaki sorumluluklarınızın farkında olmak, fakat sorunlarınızı kafanızın içinde büyütmeden, mantıklı bir şekilde düzenlemeye çalışmak çok daha önemlidir.
Özgür olabilmeniz ve dilediğiniz gibi yaşamınızı kurmanız için bugünlerde en fazla ihtiyacınız olan duygu sabırdır. Lütfen sakin olunuz. Kişi böyle bir etki altında gücünü kanıtlayabileceği bir iş ve geleceğini garanti altına alacağı bir yaşam arzular. Tatmin olmak son derece önemlidir. Eğer istemediğiniz ve açıkçası mutsuz olduğunuz bir işte çalışıyorsanız bu durum kendinizi güçlü bir şekilde ifade edeceğiniz bir iş yaşamına duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Ayrıca potansiyel sağlık sorunlarınızın çözüme kavuşturulması adına, sigortalı bir işte çalışmanın önemi son derece kıymetlidir. Kendinizi fazla zorlamayınız, eksiklerinizi gözden geçiriniz ve tamamlamaya çalışınız. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

/

Başak

Sevgili Başaklar bu haftanın etkileri, iş veya özel yaşamınızla ilgili konulardaki durumlara Merkür geri hareketini fırsat görerek, mantıklı bir şekilde ele almalısınız. Partnerinizle olan cinsel ve duygusal, başkalarıyla finansal, çocuklarınızla alakalı önemli kararların tekrar gözden geçirilmesinde yarar var. Kontrolü elinizde tutmak istiyorsunuz. Ancak bazen şartlar gereği olan bitene gerçekçi ve şöyle geçmişe dönük bakılmasında yarar vardır.

Aşk hayatınızla ilgili konularda genel olarak tutkulu birlikteliklerin önemini belirleyici olan bu görünüm, yüreğinizin derinliklerinde sevgiye, bağlılığa ve size bunları hissettirecek birine ne kadar ihtiyacınız olduğunu bir kez daha hissettiriyor.Haftanın genelinde bu şekilde hareket etmeye özen gösterirsek, her bir meseleyi ilerisi adına doğru manada ele almış ve düzenleyebilecek kıvama gelmiş oluruz. Ailevi ve çalışma hayatımızla ilgili konuların tekrar gözden geçirilmesi ve aceleyle karar verilmemesi yönünde önemlidir. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

/

Terazi

Sevgili Teraziler haftanın genelinde, ailemiz, psikolojik ve bedensel sağlığımıza özel önem vermek gerekiyor. Bir şeyler sizi düşündürüyor, bazen kaygılandırıyor olabilir. Bunun nedeni önünüzü görmekte zorlanıyor oluşunuzdandır. Sizin arzunuz duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi emniyette hissetmek. Ancak Merkür geri hareket döneminde olduğumuz için sanki her şey yavaşlamış gibi geliyor. Oysaki böyle zamanlarda, etrafımızda gördüklerimiz, tespit ettiklerimiz gayet kıymetlidir. Belki de siz kötümser düşünüyorsunuz. Bir şeyleri kafanıza takıp, sanki düzelmeyecekmiş gibi endişe yapıyorsunuz. Lütfen sakin olunuz ve sizi rahatlatacak egzersizlere, olumlamalara, kısa molalar vererek rahatlamaya çalışınız. Sürekli geçmişi olumsuz yönleri, anılarıyla irdelemeyiniz. Bu bazen insanı güçten düşürür.
İster evli, ister ailemizle veya yalnız başımıza hayatımızı sürdüren biri olalım, güçlü olmak, ailenize, sevdiklerinize sahip çıkmak bizim için önemli olacak. Bazıları, yeni bir düzen kurmak isteyecek, kimileri düzenini korumaktan yana olacak. Size göre, dışarıdan gelebilecek her türlü müdahalede kalenizi güçlü bir şekilde korumaktan yanasınız. Ancak bir şeye dikkat ediniz. Sorumluluk bilinciyle hareket etmek ve ne istediğinizi biliyor olmanız çok önemlidir. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

/

Akrep

Sevgili Akrepler haftanın genelinde, kendinizi dış dünyada ifade etme arzunuz yoğundur, istekleriniz ön plandadır. Doğal olarak bulunduğunuz alanda liderliğinizi kabul ettirmekten yana davranışlar sergileyebilirsiniz. Fakat bu durum çevrenizdeki insanlar tarafından hoş karşılanmayabilir. Aslında böyle davranmanızın nedeni sorumlulukların üstünüzdeki etkisindedir. Merkür geri hareket dönemlerinde bu türden hissedişler daha fazla yoğunlaşır. Finansal ve çalışma hayatınızla ilgili konularda girişimde bulunmak isterken, hayat şartlarının zorluğuyla mücadele etmek kolay değildir.

Düşündüğünüz bir yenilik veya istediğiniz bir şeye sahip olmak sizin için son derece önemlidir. Bazen düşünmeden para harcayabilirsiniz. Benim tavsiyem bu hafta, eğitimden, iş hayatına, finansal konulardan toplumsal ilişkilerinize kadar geniş bir alanda sakince akışta kalıp, hırslı, inatçı tavırlar yerine, amacınıza ulaşmak için, karşılaştığınız engelleri sabırla aşmaya gönüllü olmanızdır. Evet kolay değil ancak imkansız da değil. Yeter ki, biraz toleranslı olalım. Çevrenizdekilerle ilişkinizde ciddi duruşunuz ve kendinizden emin oluşunuz, size saygınlık kazandırır. Her şey gönlünüzce olsun.

Reklam
Reklam

/

Yay

Sevgili Yaylar bu haftanın genelindeki etkiler, finansal, iş hayatınız ve aşkla ilgili mevcut durumunuzu, tekar gözden geçirmenizde faydalıdır. Bu tekrar gözden geçiriş bilirim yorar insanı. Ancak tespit ettiğimiz ayrıntılar daha sonra çok işimize yarar. Evet sizin yenilgiye, bekletilmeye veya tersliğe hiç mi hiç katlanacak haliniz yok.
Her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi sürmesini veyahut sorunların bir an önce düzelmesini isteyebilirsiniz. Anlıyorum. Fakat Merkür geri hareket döneminde öyle aklımıza geldiği gibi içgüdüsel hareket edemeyiz. Belli bir bütçe çerçevesinde dengeli, ölçülü davranmak lazım. Şöyle bir piyasanın durumuna bakalım. Aceleye getirmeyelim bir şeyleri. Olur mu? Parayı mutlak bir güç aracı olarak görebilirsiniz. Cebimde param varsa güvende olurum, kontrolü sağlarım, kimsenin idaresi altına girmek zorunda kalmam diye düşünürsünüz. Güvenlik, istikrar olgularına önem veren birey, ne pahasına olursa olsun liderlik gücünü elinde tutmaktan yanadır. İşte bunun için kökleşmiş ve kalıcı işler aracılığıyla parasını kazanmayı tercih eder. İş görüşmelerinde veya iş seçimlerinde sorumlulukları doğrultusunda düşünür ve ona göre almak istediği miktarı kendine güvenli bir şekilde öne sürer. Her şey gönlünüzce olsun.


/

Oğlak

Sevgili Oğlaklar, bu haftanın etkilerini Merkür geri hareketini göz önüne alarak analiz ettiğinizde, son bir haftanın şöyle bir analizini yapacağız. Eviniz, aileniz ve sizi birebir ilgilendiren özel konularda kendinizi güçlü bir şekilde ifade etme arzunuz yoğundur. İnsan ister istemez bencilleşir, kendini düşünür. Bu doğaldır. Ancak çevrenizdekileri kendiniz gibi düşünmeye zorlamak olmaz. Bu hafta benim size tavsiyem, eğitim, iş, ticaret, yolculuklar, görüşmeler, toplumla birebir ilişkimizde daha dikkatlice gözlemde bulunmak, hedeflerimizi ve amacımızın ne olduğunu bilerek takipte kalmaktır.
Aslına bakarsanız şu sıralarda yapılan gözlemler ilerisi adına hakikaten güçlü adımların atılmasını sağlayabilir. Dış dünyada liderlik gücünüzü kanıtlamanızda, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde, derinliklerinizle temasınızda, kontrol sahibi olmanızda önemli bir dönemdesiniz. Astrolojik olarak motivasyon gücünüzü yükselten bu görünüm, enerjinizi doğru alanlarda kullanabilmeniz ve başarılı olmanız anlamında da size destektir. Şimdi siz artık kendinizi dışa karşı hakikaten yetkin biri olarak sunabilirsiniz. Her şey gönlünüzce olsun.


/

Kova

Sevgili Kovalar, bu haftaki enerjilerin temelinde Merkür geri hareketinin etkisini görüyoruz. Bu olumsuz bir durum mu? Tabii ki sizin nasıl ele aldığınıza göre değişir. Çünkü geri hareket dönemleri olan bitenlere bilinçli bir şekilde bakmak halidir. İnsan bu bakışta daha önce fark edilmeyen ayrıntıları görür, üzerinde düşünür, eksiklerini tamamlar. Bu hafta sizler de, son bir hafta öncesine bir bakınız. İletişim, haberleşme, yolculuk, ticari, iş hayatı, ilişkiler anlamında kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Girişimlerde bulunma arzunuz yoğundur.
Planlarınızı bir an önce hayata geçirmek amacıyla bazı kişilerle telefonlaşabilir, yazışabilir veya farklı yollarla temasa geçebilirsiniz. Ancak dikkatli, tecrübeli, gerçekçi bir şekilde gözlemde bulunmayı unutmayınız. Algılama, izlenim, düşünce ve duygularınız üzerinde etkili olan güç, eğer doğru bir alanda ve doğru işlerde kullanılırsa hakikaten kendinizi oldukça etkileyici bir dünyanın içinde bulabilirsiniz. Kapalı duran bir kutunun açılması, gizli bir sırra ulaşılması gibi heyecan verici olan bu görünüm, rüyalarınızı zenginleştirici, bilinmeyenlere ulaşmanızı sağlayıcıdır. Her şey gönlünüzce olsun.


/

Balık

Sevgili Balıklar, haftanın tümünde Merkür gerileme hareketi bir hayli önem arzediyor. Parasal alışverişlerde, başkalarıyla olan ortaklaşa bölüşümlerde, önünüze ardınıza iyi bakınız. Bazen aşırı endişeli davranıp, ortada bir şey yokken kaygılanmayınız. Ancak siz tedbiri elden bırakmayınız. Borç, kredi, yatırımla ilgili görüşmelerde getiri-götürü hesabını iyi yapmak gerekiyor. Bugün hoş gelir, yarın pişmanlık uyandırabilir, bir bakalım duruma. Hesabımızı bilelim. Sizi birileri istemediğiniz konularda ikna etmeye çalışabilir. Doğru mu, yanlış mı diye inceleyelim. Güven olgusunu mutlaka gözetelim. Verimli fikirlerinizden yararlanacak ve bu sayede güçlenecek insanlarla karşılaşabilirsiniz. Kalabalıklar içinde etkileyici gücünüzle başarı kazanabilirsiniz. Seçkin insanlarla tanışabilir, dönüşümde bulunabilir, hayatınıza yeni bir yön çizebilirsiniz. Sosyal meselelerde ve gerekli olan her yerde liderliğiniz başkaları tarafından kabul edilir. Her şey gönlünüzce olsun.