11 Aydır Bugünü Bekliyorlar

ÇANKIRI (A.A) - Burak ve Ebru Canpolat çifti, 11 aylık bekleyişin ardından 12 Aralık 2012 saat 12.12'de evlenerek, hayatlarını birleştirdi

ÇANKIRI (A.A) - Burak ve Ebru Canpolat çifti, 11 aylık bekleyişin ardından 12 Aralık 2012 saat 12.12'de evlenerek, hayatlarını birleştirdi

Belirli gün ve aylara nikah tarihlerini denk getirmek isteyen Burak Canpolat (26) ve Ebru Kaymaz (20) çifti, 12 Aralık 2012 saat 12.12'de Simit Sarayı'nda nikah memuru İsmail Çürük tarafından evlendirildi. Çiftlerin nikah şahitliğini Melek Kaymaz ve Ela Canbolat yaparken, yakınları da çifti yalnız bırakmadı.

Burak Canbolat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 11 ay önce evlenmeye karar verdiklerini ifade ederek, "12.12.2012'yi 11 aydır bekliyoruz. Bugüne nasip oldu, çok mutluyuz" dedi.

Reklam
Reklam

Canbolat, evlilik yıldönümünü unutmaktan korktuğunu esprili bir dille söyleyerek, bu nedenle bugünü seçtiğini ifade etti.

Ebru Kaymaz ise artık Canbolat olduğunu vurgulayarak, "11 aydır bugünü bekliyoruz. Çok şükür beklediğimiz gibi sonuca ulaştık. Akılda kalıcı olmasından dolayı bugünü seçtik. Unutulmaması için değişik bir şey olmasını istedik ve öyle de oldu" diye konuştu.

Nikah memuru İsmail Çürük de bu tarihte Çankırı'da 4 nikah olduğunu ifade ederek, 2008 yılında bir günde 13 nikah kıydığını hatırlattı.

Öte yandan nikahları kıyılan çift, mumlarını üfledikleri pastayı birbirlerine ikram ettiler.

Muhabir: Özgür Alantor-Ferhat Barulay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: