11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası

İSTANBUL (A.A) - İstanbul'da süren 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 200 metre bireysel karışık stil elemelerinde Macar sporcu

İSTANBUL (A.A) - İstanbul'da süren 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası'nda kadınlar 200 metre bireysel karışık stil elemelerinde Macar sporcu Katinka Hosszu, en iyi dereceyi elde ederek finale yükseldi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın dördüncü gün sabah seansında kadınlar 200 metre bireysel karışıkta 5'inci seride yarışan Hosszu, 2.07.07'lik derecesiyle serisinde ve genel sıralamada birinci olarak yarı finale kaldı.

Bu stilde yarışan Türk sporcularda Gizem Bozkurt, mücadele ettiği 3'üncü seride 2.16.16'lık derecesiyle 9'uncu, genel sıralamada ise 29'uncu olarak finale kalamadı. Aynı seride mücadele eden Melisa Akarsu ise, 2.17.83'lük zamanıyla serisinde 10'uncu genel klasmanda da 31'inci olarak elendi.

Reklam
Reklam

Toplam 5 seride 41 sporcunun katıldığı elemeler sonunda, genel sıralamada ilk 8'de yer alan sporcular finale yükseldi. Kadınlar 200 metre bireysel karışık stil finali, akşam seansında yapılacak ve madalya sahipleri belli olacak.

Muhabir: Erkan Tiryaki / Çetin Arslancan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz