11 Engelliye Tekerlekli Sandalye Dağıtıldı

Adana'nın merkez Seyhan İlçe Müftülüğünce hayırseverlerin desteğiyle alınan 11 tekerlekli sandalye engellilere dağıtıldı. Seyhan Müftüsü...

Adana'nın merkez Seyhan İlçe Müftülüğünce hayırseverlerin desteğiyle alınan 11 tekerlekli sandalye engellilere dağıtıldı.

Seyhan Müftüsü Halil Uzun, herkesin bir imtihanı olduğunu hatırlatarak, herkesin engellilere en iyi şekilde davranmaları gerektiğini bildirdi. Uzun, hayırseverlere destekleriyle aldıkları tekerlekli sandalyeler için teşekkür eden Uzun, zorda olan bir kişiye el uzatana Cenab-ı Allah'ın da el uzatacağını dile getirerek, yapılan yardımların kabul olmasını temenni etti. Uzun, "Adana merhametiyle, muhabbetiyle, sevgisiyle çoğu yere örnek olmaktadır. Hayırseverlerden Allah razı olsun.” dedi.

Reklam
Reklam

Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Halis Kassap ise Kutlu Doğum Haftası'nda kendilerini unutmayan, değer veren ve her sorunlarını ciddiye alan Müftü Halil Uzun ile hayırseverlere teşekkür etti.

Tekerlekli sandalye dağıtım töreninde Müftü Uzun, Sakatlar Derneği Şube Başkanı Kassap ile Engelliler Komisyonu Başkanı Hacı Mazlum, komisyon üyeleri ve din görevlileri, engelliler ve engelli aileleri hazır bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: