11. Filmekimi Gaziantep'te

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) düzenlediği 11. Filmekimi, Vodafone FreeZone sponsorluğunda Gaziantepli sinemaseverlerle buluştu.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı'nın (İKSV) düzenlediği 11. Filmekimi, Vodafone FreeZone sponsorluğunda Gaziantepli sinemaseverlerle buluştu.

Filmekimi, İstanbul, Bursa, İzmir, Ankara, Diyarbakır, Erzurum ve Van'ın ardından Gaziantep'te de yoğun ilgiyle karşılandı.

Filmekimi'nin 19 Ekim'de başlayan Gaziantep ayağında yönetmen Benh Zeitlin'in "Düşler Diyarı" filminin gösterimine, İKSV Genel Müdürü Görgün Taner ve Vodafone Türkiye Pazarlama İletişimi Direktörü Gizem Keçeci de katıldı.

Reklam
Reklam

Vodafone Türkiye Pazarlama İletişimi Direktörü Keçeci, 3 yıldır İKSV'nin resmi iletişim sponsorluğunu üstlendiklerini, bu yıl da Vodafone'un gençlik markası FreeZone'la 11. Filmekimi'ne destek verdiklerini belirtti.

Vodafone olarak Türkiye'de sürdürülebilir büyümenin sadece ticari yatırımlarla olmayacağı bilinciyle hareket ettiklerini ve teknolojik yatırımların yanı sıra kültür-sanata da yatırım yaptıklarını ifade eden Keçeci, şunları kaydetti:

"İKSV ile 'sanata erişim herkesin hakkı' dedik ve Filmekimi'ni İstanbul dışına çıkararak Türkiye'nin dört bir yanındaki sinemaseverlerle buluşturduk. Gaziantep, Diyarbakır, Batman, Van, Erzurum'a giderek Türkiye'nin önemli bir bölümünü kapsadık.

Öte yandan Türkiye genelinde gençlerin özgürce film seyredebilmeleri için Haziran ayında başlattığımız '1 Bilet Alana 1 Bilet Hediye' kampanyamızı Filmekimi'nde devam ettirerek FreeZone'lu gençlerin sinema keyfini özgürce, doya doya yaşamalarına katkı sunduk."

Yarın Sinepark Nakıp Ali Sineması'nda sürecek olan Filmekimi'nin bugün 21.30 seansında gerçekleşecek "Sessiz" ve "Tepenin Ardı" filmlerinin gösterimlerine, "Sessiz" filminden yönetmen Rezan Yeşilbaş ve yapımcı Sevil Demirci, "Tepenin Ardı" filminden ise oyuncular Mehmet Özgür ve Furkan Berk Kıran katılacak.

Reklam
Reklam

Filmekimi, 22-24 Ekim'de Batman'daki ücretsiz gösterimlerin ardından sona erecek.

Muhabir: Veli Gürgah

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz