11. Heykel Sempozyumuna start verildi

Büyükçekmece'de gerçekleştirilen 11. Heykel Sempozyumuna start verildi.

Büyükçekmece Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında gerçekleştirilen 11. Heykel Sempozyumuna start verildi.

Avustralya, Güney Kore, Tayland, Hollanda, Türkiye den katılan 7 usta heykel sanatçının Büyükçekmece Dalyan Sanat Cafe önün de yapımına başladığı heykeller bu senede festivale ayrı bir renk katmaya hazırlanıyor.

Büyükçekmece’nin çeşitli noktalarında heykel park oluşturacaklarını söyleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ; “Bu sene 11. Heykel sempozyumunu gerçekleştireceğiz. 11 yıldan bu yana birbirinden değerli heykel sanatçılarının yapmış oldukları heykeller şehrimizin çeşitli noktalarını süsleyerek, şehrimize ayrı bir anlam katıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: