11 kez evi soyulunca hırsızlara not bıraktı

Van'da 11 kez evi soyulan, son olayda kapısı kırılan Mustafa İzcier, hırsızlarla baş edemeyince ilginç bir yola başvurdu

Van'da 11 kez evi soyulan, son olayda kapısı kırılan 52 yaşındaki Mustafa İzcier, hırsızlarla baş edemeyince ilginç bir yola başvurdu. İzcler, "Sayın hırsızlar; lütfen kapıyı kırmayın, beni arayın size anahtarı getireyim, işinize yarar hiçbir şey kalmadı" şeklinde not bıraktı.

Vali Mithat Bey Mahallesi'nde oturan Mustafa İzcier'in evi, son 7 yılda 11 kez soyuldu. Hırsızlık olayları nedeniyle başı derde giren İzcier, 2006 yılında, evinin mutfağında yakaladığı ve reşit olmayan hırsıza tokat attığı için mahkemelik bile oldu. İzcier'in, hırsızlık olayları nedeniyle yaşadığı talihsizlikler, depremden sonra da peşini bırakmadı.

Reklam
Reklam

Van'da 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremde ağır hasar gören evinin önüne kurduğu çadırda bir süre kalan İzcier, ikinci depremde evindeki hasarın artması üzerine kapısını kilitleyerek ailesiyle İzmir'de bir yakınının yanına yerleşti. İzcier'in evine depremden sonra da 3 kez giren hırsızlar, çadırını, yataklarını, televizyon ve bazı ev eşyalarını aldı. Hırsızlarla baş edemeyen İzcier, son olayda kırılan kapısına, telefonu numarasını da yazdığı şu notu bıraktı:

“Sayın hırsızlar; lütfen kapıyı kırmayın, beni arayın size anahtarı getireyim, işinize yarar hiçbir şey kalmadı.”

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz