‘1+1’ konutlar revaçta

Geleneksel aile yapısından ‘çekirdek aileye geçiş ile birlikte ‘1+1’lik konutlara da talep arttı.

Adana’da konut sektöründe ‘1+1’ olarak tabir edilen yapılara ilgi atarken, sektörün öncü firmaları tarafından yıldızlı otel konforuna dönüştürülen söz konusu konutlar da cazibesini arttırıyor. Bu ilginin temelinde ise geleneksel aile yapısından ‘çekirdek aileye geçişin yattığı kaydedildi.

Sektördeki değişim rüzgârı, çoğunlukla çok odalı ve geniş balkonlu konut alışkanlığı ile öne çıkan Adana’da da kendini hissettiriyor. Kent genelinde farklı noktalarda inşa edilen yeni nesil yapılar, sektördeki rekabeti de ortaya koyuyor.

Reklam
Reklam

‘Çağdaş mekânlar ve güven inşa eder’ sloganı ile 24 yıllık tecrübesi ve profesyonel kadrosu ile uluslararası standartlara uygun, modern ve ihtiyaca yönelik yapılar inşa eden Erciyes İnşaat, saygınlığı ve kalitesinden ödün vermeden, her geçen gün daha da ileriye gidiyor. Firma, başarı grafiğini daha da yükseltmenin yanında sektöre sağlam temeller atma vizyonunu yerine getirebilmenin çabasını veriyor.

Erciyes İnşaat, geleneksel aile yapısından ‘çekirdek aileye geçiş ile birlikte rağbet gören ‘1+1’lik konutların da öncülüğünü yapıyor. Bu konutlara talebin artmasıyla yıldızlı otel konforunda kurduğu sitelere 1+1’leri de dahil eden Erciyes İnşaatın yönetim kurulu başkanı Ferhat Beluk, satışlarının iyi gittiğini söyledi.

Çoğunlukla çok odalı ve geniş balkonlu konut alışkanlığı ile bilinen Adana’da, modern projelerle 1+1’i sevdirdiklerini anlatan Ferhat Beluk, yıldızlı otel konforundaki sitelerinde çekirdek aile ya da çocuklarını evlendirmiş yalnız yaşayan çiftler ile bekarlara kullanışlı yaşam alanları sunduklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

- Çeyrek asırlık tecrübe ile çağdaş konutlar inşa eden firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Beluk, her yıl ortalama yüzde 40 büyüdüklerini belirterek, ‘’Türkiye’de ekonominin iyi gitmesi, ekonominin lokomotifi olan inşaat sektörüne doping etkisi yapıyor’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: