11 Yaşındaki İbrahim Tekvando Şampiyonasına Hazırlanıyor

Adıyaman'da 11 yaşındaki İbrahim Halil Koç, Eylül ayında yapılacak Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Adıyaman'ı temsil edecek.

Adıyaman'da 11 yaşındaki İbrahim Halil Koç, Eylül ayında yapılacak Türkiye Tekvando Şampiyonası'nda Adıyaman'ı temsil edecek.

Henüz 11 yaşında olmasına rağmen spor salonunda bulunan kendinden yaş ve boyca büyük arkadaşlarına tekvando eğitimi veren İbrahim Halil Koç, Türkiye Tekvando Şampiyonası'na katılmak istediğini ve minikler kategorisinde birinciliği elde ederek Adıyaman'a döneceğini belirtti. Ailesi ve antrenörünün desteğiyle bu seviyeye geldiğini belirten Koç, "Tekvando kavga amaçlı öğrenilecek bir şey değil, spor ve korunma amaçlıdır. Benim ailem ve 3 kademe kıdemli antrenörüm olan Selahattin Yakar hocamın destekleri çok oldu. Yaklaşık 2 yıldır tekvando eğitimi alıyorum ve almaya da devam edeceğim. Önümüzdeki Eylül ayında yapılacak olan Türkiye Tekvando Şampiyonası'na katılacağım. Ümit ediyorum ki katılacağım şampiyonada Adıyaman'ı temsil ederek birincilikle döneceğim" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: