112 Çalışanları ETKİNDER Yemeğinde Buluştu

Etkin Kadınlar Kültür ve İletişim Derneği (ETKİNDER) Sağlık Kulübü, Acil Tıp Teknisyenleri Günü dolayısıyla Bursa...

Etkin Kadınlar Kültür ve İletişim Derneği (ETKİNDER) Sağlık Kulübü, Acil Tıp Teknisyenleri Günü dolayısıyla Bursa 112 Acil çalışanlarına yemek verdi.

Yemek sonrası geceye katılanlara ETKİNDER faaliyetleriyle ilgili slayt gösterisi yapıldı. Yeşil Konak Restoran’daki programa katılan Acil Tıp Teknisyenleri Başhekim Yardımcısı Doktor Zeynep Nur Gençerler, 112 acil ekibinde çalışan kişilerin çok özel kişiler olduğunu söyledi. Gençerler, "İlk yardımda en önemli iş öncelikle onlara düşüyor. Sağlık çalışanları büyük bir fedakarlıkla çalışıyor." dedi.

Reklam
Reklam

ETKİNDER Sağlık Kulüp Başkanı Neslihan Çakır da "Meslektaşlarımızla bu önemli günde yanlarında olmaktan mutlu olduk" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: