12.12 saat anlamı nedir, ne anlama gelir? İşte analizi!

Aşk her insanın öz benliği içerisinde farklı dinamiklerle ilerler. Aşk bazılarına göre bir hastalık, zayıflık bazılarına göre ise tutkudur. Aşkın en güzel hisleri yaşattığına olan inancımızı arttırırsak getirdiği belirsizliklerden melankoliye girmeden çıkabiliriz. Eğer “ben adeta bir labirentin içinde kaldım ve sevdiğim kişi anlayamıyorum” diyorsanız sizlere saat ritüelini öneriyoruz. Aşkın belirsizliklerine ışık olan bu ritüel sayesinde aklınızdaki sorulara cevap dahi bulabilirsiniz.

Aşk çoğu zaman ikili kişiliktir ancak bazı durumlarda bunun tek taraflı olarak yaşandığı gözlenir. Hatta bu tek taraflı olan aşk halinde daha çok seven kişi büyük bir hayal kırıklığı duygusu hisseder. Bu durumlarda sevdiğiniz kişinin aklından geçeni bilmek bir nebzede olsa içinizi rahatlatabilir. Merak ettiklerinizi karşınızdaki kişiye soracak kadar cesaretiniz varsa kesinlikle bu en garanti yol olacaktır. Eğer bunu soracak cesaretiniz yoksa sizlere bu merak duygunuzu gidermek için alternatif bir yöntem öğreteceğiz. Saat ritüeli olarak bilinen bu yöntem uzun yıllardır devam eden eski bir gelenektir. Özellikle ilkokul yıllarında bu ritüel mutlaka kulağınıza çalınmıştır. Tesadüf eseri saate baktığınızda 12.12’yi gösteriyorsa sizi eğlenceli bir oyuna davet ediyoruz. Peki 12.12 saat anlamı nedir, ne anlama gelir? 12.12 saati ne ifade eder?

Reklam
Reklam

12.12 saat anlamına geçmeden önce dilerseniz size bu küçük oyunun sevimli kurallarından bahsedelim. İlk aşamada analog ya da dijital olması fark etmeksizin yanınıza bir saat alıyorsunuz. Eğer yakınınızda saat yoksa cep telefonunuzun ekranı da bu oyunu oynamak için ideal olacaktır. Ardından tamamen tesadüf eseri saate bakıyorsunuz. Eğer saatiniz 12.12’yi gösteriyorsa hazırsınız demektir. Ekrana baktığınızda saat 12.11 ise ve 1 dakika sonra 12.12 olduğunu hesaplayarak yeniden bakarsanız oyunun bütün kuralı alt üst olur. Bu durumda yeni bir saat dilimini beklemek zorunda kalırsanız. Tüm şartların oyun için elverişli olduğunu düşünerek 12.12 saatinin anlamını sizlerle paylaşıyoruz.

12.12 SAAT ANLAMI NEDİR, NE ANLAMA GELİR?

Zaman dilimleri gündelik aktivitelerimizi düzenlemenin yanında geçmiş, şu an ve gelecek planlarını da içinde barındırır. Hayat döngüsü içerisinde insanoğlu çoğu zaman başına ne geleceğinden habersizdir. Ancak bütün bir parçası olarak insan evrenden gelen mesajları ve işaretleri zaman dilimlerinin içerisinde açık bir şekilde görebilir.

Reklam
Reklam

12.12 saat anlamı genel olarak sevdiğiniz ya da aklınızda olan kişinin artık gelecek planları yapmaya başladığını ifade eder. Hatta beraber konuştuğunuz planları artık ailesine ve yakın çevresine anlatmaya başladığını bile gösterir. Yakın bir zaman içinde ise bu hayallerin gerçeğe dönüşmesi için büyük ve somut adımlar atacağını söyleyebiliriz. Ancak bu somut adımlar sizin hiç beklemediğiniz bir anda gelecek. Bütün hayallerinizin paramparça olduğu ve kendinizi büyük bir bunalımın kapısında hissetiğiniz o anda sevdiğiniz kişinin elinden tutarak kalkacaksınız. Bu ilişkinizin daha kuvvetlenmesine neden olacak ve zor günlerde birbirinize destek olabilecek gücünüzün olduğunu gösterecek. Hayatınızdaki kişinin doğru kişi olduğunu anlayacaksınız.

Bu saat diliminin yansıması olarak Asılan Adam (Le Pendu) tarot kartı eşlik eder. Bu kart ileriye doğru hareket etmek anlamını taşır. Son zamanlarda oldukça zor bir dönem geçirmiş olabilirsiniz ancak psikolojik olarak bu süreçten güçlenerek çıkacaksınız. Karar alma konusunu biraz ertelemenizi tavsiye ediyoruz.

Reklam
Reklam

12.12 saat dilimi içerisinde 1-2-12 ve toplamı olacak şekilde 24 rakamını barındırır. Bir rakamı yeni başlangıçları, güveni, yaratıcılığı, liderliği ve hareketliliği gösterir. İki rakamı sizin çevreniz ve öz benliğinizle olan uyumu ve dengeyi ifade eder. Hatta manevi alanda güçlenerek zor günleri geri bırakmanıza az bir süre kaldığını da gösterir. On iki sayısı ise mükemmeli temsil eden güneşin işaretidir. Sizin evrensel bütünle bir oluşunuz ve akabinde gelen tamamlanma sürecine ışık tutar. Yirmi dört sayısı ise sizin ayrımcılık ve üstünlük taraftarı olmak yerine eşitlik ve adaletten yana olduğunuzu gösteriyor. İletişime açık, huzuru ve neşeyi seven, ihtiyacınız olandan fazlasında gözü olmayan, uyumlu, naif ve sevgi dolu birisi olduğunuzu gösteren saatiniz kişiliğinize karşı yapılacak olan saldırılara karşı kendinizi korumanız gerektiği konusunda sizi uyarıyor.

Anahtar Kelimeler: