12 Bin 300 Paket Kaçak Sigara Ele Geçirildi

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Bitlis KOM Şube...

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ve Bitlis KOM Şube Müdürlüğü'nce kaçak sigara ile mücadele kapsamında yapılan ortak çalışma sonrasında Nevşehir’de 12 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, ülkemiz ekonomisini doğrudan doğruya tehdit eden ve terör örgütlerinin önemli finans kaynaklarından olan kaçakçılık suçları ile mücadelede başarılı çalışmalarına devam ediyor. Bu çalışmalar neticesinde ekipler son olarak Bitlis KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yürüttükleri ortak çalışma sonrasında tespit ettikleri gri renkli Wolsvagen Caddy marka aracı takip etti. Araç, Nevşehir merkez Yeni Karayolları Kavşağında yapılan uygulamada dur ihtarına uymayarak kaçan gri renkli Wolkswagen Caddy marka araç, ekiplerce Atatürk Bulvarı üzeri Türkiye Finans katılım Bankası önünde durduruldu. Araç sürücüsü C.D. ile araç içerisinde bulunan E.A. isimli şahıslar 12 bin 300 paket gümrük kaçağı sigara ile birlikte yakalandı.

Reklam
Reklam

Zanlılar, Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan sorgulamaların ardından adliyeye çıkarıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: