12 Dev adam, Rusya'ya boyun eğdi

İSTANBUL (İHA) - A Milli Basketbol Takımı, "Efes Pilsen İstanbul World Cup 4" turnuvasında A Grubu'ndaki ikinci maçında Rusya'ya 83-74 mağlup olurken, Başantrenör Bogdan Tanjeviç ilerleyen günlerde savunmadaki sorunların çözüleceğini söyledi.

Karşılaşma sonrasında bir basın toplantısı düzenleyen Sırp teknik adam daha çok çalışmaları gerektiğini belirterek, "Rusya gibi güçlü takımlara karşı mücadele etmemiz gereken seviyenin altında bir oyun sergiledik. Rakibimiz de çok iyi bir savunma yaptı. Serbest atışlardaki oranımız yüzde 50'nin altına olduğu için moral açısından çöküntü yaşadık. Dolayısıyla yeterince sayı üretemedik. Önümüzdeki günlerde savunmada yaptığımız hataları da en aza indirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Rusya Milli Basketbol Takımı Antrenörü Sergey Babkov ise kendileri açısından zor bir karşılaşma olduğunu ifade ederek, "Türkiye'ye karşı oynadığımız maçlar her zaman zor geçti. Seyircileri çok etkiliydi. Türkiye'nin NBA'da oynayan çok etkili oyuncuları var. Formda olan bir takımız. Bundan sonra da iyi devam edeceğimize inanıyorum" dedi.