12 Dev Çotanak’ta Hedef Play-off

Türkiye basketbol 2. liginde mücadele edecek olan Yeşil Giresun Belediyespor Kulübü Yönetimi, Teknik kadrosu ve...

Türkiye basketbol 2. liginde mücadele edecek olan Yeşil Giresun Belediyespor Kulübü Yönetimi, Teknik kadrosu ve Basketbolcuları kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Kerim Aksu,” Giresun'da basketbol heyecanını yeniden alevlendirdik. Bunun için çok mutluyuz. Futboldaki temsilcimiz Giresunsporumuz gibi artık bir de basketbol temsilcimiz var. Giresunspor’un çok ciddi bir taraftarı var. Ben çotanak taraftarlarımızın aynı desteği basketbol takımına da göstereceğine inanıyorum." Bu takım belediyemizin yanı sıra basketbol sever iş adamlarımız sayesinde kurulmuş bir takım. Ve bu ekiple birlikte bu yılki hedefimiz play-off" dedi.

Reklam
Reklam

Bu yılki takımın çok kaliteli bir kadrodan oluştuğunu ifade eden takım koçu Yücel Platin ise, "Bizim için her maç bir hedeftir. Çok zor bir lige geldik. Türkiye'deki en zor lig 2. Ligdir. 18 lig ve 34 maçlık bir maraton. Yorucu bir sezon bizi bekliyor. Türkiye 2. liginin üstündeki lig Beko basketbol ligi. Avrupa’nın en zor 2.ligi. Burayı başarır geçersek Avrupa’daki herhangi bir ligin parçası olacağız. Tabi ki buraya gelebilmek çok zordur. Ama önümüz açık zamanımız çok. Bu bir süreçtir. Bu süreci iyi yönetirsek elbette bir yerlere geleceğimizi düşünüyor ve Giresun halkının da buna laik olduğunu söylüyorum”dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: