12 Eylül Askeri Darbesinin Yıl Dönümü

CHP Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Yeniyol, 12 Eylül askeri darbesiyle ilgili "O dönem yaşanan işkence ve tutuklamaların CHP olarak hem

CHP Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Yeniyol, 12 Eylül askeri darbesiyle ilgili "O dönem yaşanan işkence ve tutuklamaların CHP olarak hem tanığı hem sanığı ve mağduruyuz" dedi.

Yeniyol, 12 Eylül darbesinin yıl dönümü nedeniyle, parti ilçe binasında yaptığı açıklamada, Askeri Darbe dönemindeki CHP duruşunun bugün de devam ettiğini söyledi.

CHP'yi hiçbir darbenin yıkamadığını ifade eden Yeniyol, parti olarak özgürlüklerin savunucusu olmaya devam edeceklerini bildirdi.

Yeniyol, şunları kaydetti:

"Bugün 12 Eylül Askeri Darbesi'nin 32. yıl dönümüdür. Bu dönemde partimiz kapatılmış, öncelikle CHP mağdur edilmiştir. O dönem yaşanan işkence ve tutuklamaların CHP olarak hem tanığı hem sanığı ve mağduruyuz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz