12 Haziran'da 100. Yıl Marşı çalacağız

Ereğli'ye 3. sırayı teklif edenlerin ağzına biber sürecek olanlar, biber satışını yasaklamışlar Ereğli köylüsüne sahip çıkıyor.

Ereğli'ye 3. Sırayı teklif edenlerin ağzına biber sürecek olanlar, biber satışını yasaklamışlar Ereğli köylüsü, kendi evladı olan Ercan Candan'ı davul zurna ile karşılıyor.

Ak Parti Karadeniz Ereğli’de ki çalışmalarında tempoyu artırdı. Cuma günü akşamı Ormanlı bölgesinde 6 ayrı köye giden Ak Parti ve Milletvekili adayı Prof. Ercan candan, köylerde davul zurna ile karşılandı. İlçe Başkanı Adem Öztürk Sarıkaya’da yaptığı konuşmasında, “Birileri 10. Yıl marşına takılıp kaldılar. Biz 100. Yıla hazırlanıyoruz ve 12 Haziran’da 100. Yıl Marşı çalacağız” dedi. Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Teşkilatı, seçimlere kısa bir süre kala her geçen gün çalışma temposunu artırıyor.

Reklam
Reklam

2. Sıra Milletvekili adayı Prof. Ercan Candan ile birlikte Cuma günü akşamı Ormanlı Bölgesinde 6 ayrı köyü ziyaret eden Ak Parti, köylerde gördüğü ilgiden oldukça memnun. Ak Parti’nin köy gezilerine İlçe Başkanı Adem Öztürk, Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, Milletvekili aday adayları, Belde Belediye Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve partili gönüllüler katılıyor. Tam kadro köyleri tarayan Ereğli İlçe Teşkilatı gittiği tüm köylerde kalabalık bir grup tarafından karşılanıyor. Cuma günü akşamı ziyaret edilen köylerde İl Genel Meclisi Üyeleri Osman Aslan ile Nail Eski, Özel İdare’nin yıllardır köylere verdiği hizmetleri tek tek anlattıkları gibi, köyler için yeni müjdeler de veriyorlar. Bu müjdelerin en büyüğü, tüm Zonguldak bölgesinde köylerin çöplerinin toplanması için yapılan ihale oldu. Bunun yanı sıra bazı köyler için yapılan parke ihaleleri de vatandaşlara bildiriliyor. Emekli öğretmen olan İl genel Meclisi Üyesi nail Eski, eskiden velilerin kırtasiyelerden kitapları senet ile aldıklarını hatırlatarak, “Bazen de senet de versek kitap bulamıyorduk. Ama şimdi çocuklar okula gider gitmez kitaplarını sıralarının üzerinde buluyorlar” dedi. 100. YIL MARŞI ÇALACAĞIZ Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk Sarıkaya köyünde yaptığı konuşmasında, köylerde her geçen gün ilgi ve alakanın arttığını ve bundan çok büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Ereğli halkının Ereğli’ye 2. Sırayı vermeyenler ile 3. Sırayı kabul edenlerin ağzına 12 Haziran’da biber süreceğini söyledi. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın ‘Ereğli’ye 3. Sırayı teklif edenin ağzına biber sürerim yanar’ şeklindeki sözlerini hatırlatan Adem Öztürk, ne yazık ki bu sözü söyleyenlerin 3. Sırayı kabul ettiklerini ve Ereğli’de acı biber satışlarını da yasakladıklarını ifade etti. Adem Öztürk Türkiye’nin, Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. Yılı olan 2023 yılına hazır olduğunu da sözlerine ekleyerek, “Birileri halen 10. Yıl Marşı’na takılı kaldı. Ama biz 12 Haziran’da 100. Yıl Marşı çalacağız” dedi. ONLAR DA BİZİM LİSTEYE OY VERECEKLER Ak parti Ormanlı Belde Başkanı Mehmet Erdoğdu’da Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı kastederek, “Yıllarca köylere gelip bizim uşak olsun dediler. Halkımıza ayrımcılığı aşılamaya çalıştılar. Biz insanların nereli olduklarına bakmayız, insan insandır. Yeter ki dürüst olsun, adam olsun. İşte bizim uşak diyenlere Ak Parti iyi bir cevap verdi. Adaylarımız bizim uşağımız. Bu liste karşısında şimdi kıvranıyorlar, şaşırdılar, ne yapacaklarını bilemiyorlar. Belki sandık başına gittiklerinde kendileri de bu listeye oy verecekler” dedi.

Reklam
Reklam

ŞEFFAF SANDIKLARDA AMPÜL YANACAK Ak parti’nin ziyaret ettiği her köyde söz alan muhtarların ortak görüşü de Ak Parti’nin milletvekili listesinin en iyi liste olduğu yönündeydi. Muhtarlar, bu liste ile Ak Parti’nin şimdiden en az 4 milletvekilini garantilediğini söylediler ve 12 Haziran’da şeffaf sandıklarda Ak Parti’nin ampullerinin yapacağını ve Ereğli’nin aydınlanacağını söylediler.

SORUMLULUĞUM ÇOK ARTTI Köylerde beklenilenin üzerinde coşku ve heyecanla karşılanan Ak Parti Milletvekili adayı Prof. Ercan Candan da, gördüğü bu ilgi ve alaka karşısında halka karşı olan sorumluluğunun her geçen gün arttığını söyledi. Kendisinin Ankara’ya gitmesi konusunda şüphe bulunmadığını, 4. Sıradaki Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz’ın da Ankara’ya gitmesinin kesinleşmiş olduğunu belirten Ercan Candan, “Ama bu yetmiyor. Daha güçlü olmalıyız. Ereğli halkı bize Polat Türkmen’i de yeniden vermeli. Tertemiz pırıl pırıl ve bugüne kadar hiçbir şaibeye karışmamış olan Polat beyi de Ankara’ya götürelim. Biz Ankara’ya ne kadar güçlü gidersek sorunlarımıza da o kadar güçlü sahip çıkabiliriz” dedi.

Reklam
Reklam

KÖYLÜDEN İLGİNÇ YAKLAŞIM
Bir köyde vatandaşın biri Ercan Candan’ın yanına yaklaşarak şöyle dedi: “Ercan Bey, sen Ereğli köylerinde zamanını harcama. Ereğli sana sahip çıkacak bundan kuşkun olmasın. Sen gelmesen de bu köylerin oyu sizin. Parti’nin zayıf olduğu bölgeler varsa zamanını oralarda harca. Ereğli köyleri her şeyi biliyor. Türkiye’de kimin iktidara geleceği tartışılmıyor ki. Ak Parti’nin yine tek başına iktidar olacağını muhalefet bile kabul ediyor. Muhalefetin tek derdi oy oranını bir iki puan artırarak koltuğunu korumak. Bu durumda bizim size sahip çıkmaktan başka şansımız var mı Allah aşkına? Siz 5–0 yapmak için gereken bölgelere gidin. Ereğli’nin oyları sizin zaten.” Ak Parti Milletvekili adayı Ercan Candan vatandaşın bu sözü karşısında oldukça duygulandı ve vatandaşa sarılıp öperek teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz