12 Mayıs Anneler Günü

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, "Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca kabul etmememiz ve gelecek kuşaklara

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Zeybek, "Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca kabul etmememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir" ifadelerini kullandı.

Zeybek, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, anneliğin özünde sadece sevgi ve şefkat bulunan dünyadaki en yüce duygu olduğunu kaydetti.

Doğum anından ölüm anına kadar her an varlığına ihtiyaç duyulan annelerin sonsuz bir sevgi ve özveri ile geleceğe uzanan yolda rehberlik eden ilk öğretmenler olduğunu anlatan Zeybek, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Hoşgörünün, karşılıksız emek, özveri, sevgi ve şefkat duygularının tükenmez kaynağı, bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok payı olan annelerimiz, aile ve toplum hayatının temel direğidir. Annelerimizin yaşamını kolaylaştırmak, yalnızca gereksinim duyduklarında değil, her zaman yanlarında olmak, onları sevmek ve emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek bir yaşam biçimini kabul etmek, hepimize düşen en büyük sorumluluktur. Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca kabul etmememiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir. Annelerimize hayatlarının her döneminde destek olmak ve bizden bekledikleri sevgi ve saygıyı göstermek bir görev olmaktan öte, içten gelen bir duygu olmalıdır. Onları yalnız anneler gününde değil, hayat boyunca sevgi ile kucaklamalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle dünyanın en kutsal vazifesini yerine getiren, çocukları için fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, varlıklarıyla hayatımıza anlam katan, dünyamızı zenginleştiren, hayat boyu yol göstericimiz bütün annelerin Anneler Gününü kutluyorum."

Reklam
Reklam

Muhabir: Canan Tükelay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: