"12. Metabolik Hastalıklar Ve Beslenme Kongresi"Eskişehir'de Yapılacak

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), uluslararası katılımlı "12. Metabolik Hastalıklar ve Beslenme Kongresi"ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ), uluslararası katılımlı "12. Metabolik Hastalıklar ve Beslenme Kongresi"ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Rektörlükten yapılan açıklamaya göre, "12. Metabolik Hastalıklar ve Beslenme Kongresi" 01-04 Mayıs tarihleri arasında, ESOGÜ Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Beslenme ve Metabolizma Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Sultan D. Aydoğdu başkanlığında, Eskişehir'de düzenlenecek.

ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde 1 Mayıs'ta açılış töreni gerçekleştirilecek olan kongrede, "Metabolizma", "Metabolik Hastalıklardaki Yenilikler" ve "Erişkin Metabolik Hastalıkları" konuları değerlendirilecek.

Reklam
Reklam

-ESOGÜ'den fidan dikme etkinliği-

ESOGÜ Eğitim Fakültesi Fen Bilgisi Öğretmenliği programında yürütülen 'Topluma Hizmet Uygulamaları' dersi kapsamında fidan dikme etkinliği yapıldı.

Eskişehir Orman İşletme Müdürlüğü'nün katkılarıyla Eskişehir Kent Ormanı'nda gerçekleşen etkinliğe, Fen Bilgisi Öğretmenliği Programı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özden Tezel ve öğrencileri, Araştırma Görevlisi Ersin Karademir, Eğitim Fakültesi Sekreteri Fatih Özmutlu'nun yanı sıra GÖRSEM Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerin katıldığı bildirildi.

Muhabir: Yıldız Gündoğmuş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: