12. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi Denizli'de Başladı

Denizli'de "12. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi" başladı.

Denizli'de "12. Uluslararası Spor Bilimleri Kongresi" başladı.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) ile Türkiye Spor Bilimleri Derneği işbirliğiyle Colossea Otel'de düzenlenen kongrenin açılışı, Denizli Valisi Abdülkadir Demir tarafından yapıldı.

Demir açılışta, Denizli'nin birçok uluslararası toplantıya evsahipliği yaptığını, kongreden spor adına iyi sonuçlar çıkmasını beklediğini söyledi.

Her insanın sağlıklı olması için spor yapması gerektiğini ifade eden Demir, "Türkiye'de spor alanında kurumların bir arada işbirliği içinde olması çok önemli. Kongrede spor bilimcilerinin paylaşacağı bilgilerin, sporun gelişmesine katkı sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Açılışın ardından kongreye katılan 11 ülkeden 41 spor bilimcisi, sunumlarına geçti. Toplam 209 sözlü ve 466 yazılı bildirinin sunulacağı kongre, 14 Aralık Cuma günü sona erecek.

Muhabir: İbrahim Süzer / Mustafa Dermencioğlu / Ufuk Kırabalı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: