12 yaşındaki öğrenci 48 saattir kayıp

İZMİR (İHA) - İzmir'in Güzelbahçe İlçesi'nde "Okula gidiyorum" diyerek evden ayrılan 12 yaşındaki 7. sınıf öğrencisinden 48 saattir haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, Güzelbahçe İlçesi 575 Sokak 22 numarada oturan Mehmet Dursun'un 12 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi oğlu Ahmet Dursun, 2 gün önce babasından 2 YTL okul harçlığı aldıktan sonra "Okula gidiyorum" diyerek evden ayrıldı. Pazarcılık yapan baba Mehmet Dursun, oğlunun öğleyin eve dönmemesi üzerine yakınlarıyla birlikte yaptığı aramalar sonucu bulamayınca durumu polise bildirdi. Emniyet yetkilileri, küçük çocuğu bulmak için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Oğlunun hayatından endişe ettiğini belirten Mehmet Dursun, "Oğlumun hiçbir aile ferdiyle bir sorunu yoktu. Okulda da dersleri iyi olan bir öğrenciydi. Kendisinin kaçmış olabileceğini düşünmüyorum. Kendi başına karar verecek bir yaşta değil, hayatından endişe ediyorum" dedi. 48 saattir hem emniyet, hem de aile tarafından aranan küçük Ahmet bulunamazken, geçtiğimiz nisan ayında kaybolan 5 yaşındaki İlayda Taşçı'dan da 8 aydır haber alınamıyor.