120 Belediye çalışanına aşı yapıldı

Başiskele Belediyesinde personele grip aşısı yapıldı

Başiskele Belediyesi, İşçi Sağlığı ve İş Güvencesi kapsamında önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda isteyen işçiler ve risk grubundaki personel için gripten korunmak amacıyla grip aşısı başlattı.

Başiskele Belediyesi’nde gerçeklen aşı gününde 2 gün boyunca 120 personele grip aşısı yapıldı. Bu aşı kampanyası ile personelin iş gücündeki kayıp engelleneceği gibi verimlilik daha da artacak. Ayrıca gribin arkasından gelen zatüre, sinüzit, orta kulak iltihabı ve benzeri hastalıkların da ortaya çıkması engellenmiş olacak.

Reklam
Reklam

Sağlık İşler Müdürlüğü’nden verilen bilgilere göre; grip aşısının yan etkisi olarak enjeksiyon yerinde 1-2 gün süren ağrı olabileceği gibi hafif nezle durumunun da yaşanabileceği ifade edildi. Öte yandan grip aşısını takiben önümüzdeki aylarda ise tetenoz aşısı eksik olan personeller tetenoza karşı aşılanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz