120 Yıllık Afyon Lisesi'ne II. Abdülhamit Han Köşesi

Türkiye'de birçok ünlü siyaset ve iş adamınını yetiştiği meşhur Afyon Lisesi'nin giriş kısmında '2. Abdülhamit...

Türkiye'de birçok ünlü siyaset ve iş adamınını yetiştiği meşhur Afyon Lisesi'nin giriş kısmında '2. Abdülhamit Han Köşesi' hazırlandı.

Afyonkarahisar Belediyesi'nin destekleriyle karşılıklı iki ayrı bölümden oluşan köşe, Afyon Lisesi'nin kuruluşunun 120. yılı etkinlikleri çerçevesinde açılarak, öğrencilerin ve halkın beğenisine sunuldu. Açılış programında, köşenin oluşturulmasına katkı sağlayan sınıf öğretmeni İhsan Akar tarafından katılımcılara bilgi verildi.

II. Abdülhamit Han ile ilgili bilgi ve fotoğrafların yer aldığı köşenin açılışına Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AK Parti İl Başkanı Mehmet Zeybek, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Osman Çizmeci ve Afyon Lisesi Müdürü Ali Battal ile birlikte öğrenciler katıldı. Afyon Lisesi, Osmanlı Devleti'nin 34. padişahı II. Abdülhamit Han döneminde yaptırılmıştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: