12.12. 2012’de 12 Nikah

Burdur’da, 12.12.12 tarihinin özelliği sebebiyle 12 çift nikah masasına oturdu. Burdur Belediyesi Konferans ve Nikah...

Burdur’da, 12.12.12 tarihinin özelliği sebebiyle 12 çift nikah masasına oturdu. Burdur Belediyesi Konferans ve Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikahta 12 çift bu özel rakamın şansına inanarak nikah kıydırdı. Böyle bir tarihin yüzyılda bir geldiğini ifade eden Fatma-Serkan Erol çifti, mutluluklarını dile getirdi. Nikah sonrası mutluluklarını ifade eden Fatma Erol, “Çok mutluyuz. Bu tarihin özelliği sebebiyle nikah kıymak istedik’ dedi. Serkan Erol da, “12.12.12 tarihi yüzyıl da bir görülüyor. Bu yüzyılın en özel gününde evlenmekten dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Burdur Belediyesi nikah memuru Burak Akyol ise 12.12.12 tarihinde tesadüfen 12 nikah kıydıklarını dile getirdi. Burdurlu çiftlerin bu özel günde mutluluklarına vesile olduklarını dile getiren nikah memuru Burak Akyol, şöyle konuştu: “12.12.12 tarihi sebebiyle çiftlerden aldığımız yoğun ilgi sebebiyle tesadüfen 12 nikah kıydık. Hiçbir sorun yaşamadan bu anlamlı günde nikahlarımızı kıydık, 12.12.12 tarihinde 12 çiftimizin nikahını kıyarak mutluluklarına vesile olduk. Çiftlerimizi bu mutlu günlerinde evlendirerek, bu özel tarihi değerlendirmiş olduk”

12.12.12 tarihinde evlenen çiftlerden Hakan-Suna Ercan çifti ise 12.12.12 tarihinde evlenmekten dolayı mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: