12.12.12 Nikahı

Tüm dünyada 12.12.12 çılgınlığı yaşanırken, Adana'nın Kozan ilçesinde de tarihi günü kaçırmak istemeyen 12 çift...

Tüm dünyada 12.12.12 çılgınlığı yaşanırken, Adana'nın Kozan ilçesinde de tarihi günü kaçırmak istemeyen 12 çift belediyenin nikah salonunda dünya evine girdi.

12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, bugün 'evet' diyerek tarihi anı ölümsüzleştirdi. Kozan Belediyesi nikah memuru Hamza Ali Göçer, normal günlerde bir veya iki nikahın kıyıldığını ancak bugün 12 çiftin nikahını kıydıklarını söyledi. 12.12.2012 tarihinde saat 12.12'de nikahı kıyılan Ali ve Çiğdem Yavuz çifti, "Aylar önceden planladığımız bir tarihti, kendi kendimize söz vermiştik nikahımızı bu tarihte kıydıralım diye. Bu tarih olsun hem de tarihsel olarak akılda kalması kolay olduğu için bugünü seçtik" dedi.

Reklam
Reklam

Çiftleri nikah törenlerinde aileleri de yalnız bırakmadı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: