12.12.12'de Annesi İle Aynı Gün Doğdu

Bursa'da bir bebek annesi ile aynı tarihte, 12.12.2012'de doğru.Dünya genelinde insanlar kendileri için önemli bir...

Bursa'da bir bebek annesi ile aynı tarihte, 12.12.2012'de doğru.

Dünya genelinde insanlar kendileri için önemli bir günün daha anlamlı hale gelmesi için hayatlarını 12.12.2012 tarihinde birleştirirken, bazı çiftler de bebeklerinin bu tarihte dünyaya gelmesi için çaba sarf etti. İnegöl'de bir anne adayı ise tamamen tesadüf sonucu bu özel tarihte ve kendi doğum gününde anne oldu. Mine Avcı, kendi ile aynı günde doğan kız bebeğine Yağmur ismini verdi.

Bu özel günde doğum yapmanın kendisine ayrı bir mutluluk verdiğini kaydeden Mine Avcı, "Gerçekten anne olmak güzel bir duygu ama bir de bu özel gün benim doğum günüm. Kızım da benim doğum günümde dünyaya geldi. Aslında bebeğim 14 Aralık'ta doğacaktı ama sancılanınca hastaneye yattık. Daha önce de çok istiyordum kızımın benim doğum günümde doğmasını. Allah dualarımı kabul etti ve doğumundan iki gün önce dünyaya geldi. İlk bebeğimiz. Böyle bir mutluluk daha önce yaşamadım. Allah'a şükürler olsun" dedi.

Reklam
Reklam

İnegöl'de günün ikinci bebeği ise saat 10.45'de dünyaya geldi. Birsen ve Yıldırım İpek çifti ise doğan erkek bebeklerine Ali ismini koydu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: