12.12.2012 Saat 12.00'de Nikah Kıydırdılar

Tüm dünyada olduğu gibi Karaman'da da 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, evlendirme dairesine akın etti.

Tüm dünyada olduğu gibi Karaman'da da 12.12.2012 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, evlendirme dairesine akın etti.

Aylar öncesinden bugün için Karaman Belediyesi'ne müracaat eden çiftler, sabahın erken saatlerinden itibaren belediyenin yolunu tuttu. Diğer günlerde 3 veya 4 nikahın kıyıldığı dairede, bugün sabahın erken saatlerinden itibaren başlayan yoğunluk nedeniyle nikah işlemleri öğle tatilinde de devam etti.

Evlendirme dairesine başvuran çiftlerden Gülşah Bağ ve Vahdet Kesici çiftinin nikahı, saat 12.12'de Belediye Başkanı Kamil Uğurlu tarafından kıyıldı.

Reklam
Reklam

Uğurlu, bu önemli günde nikah kıydırmanın herkese nasip olamayacağını söyledi.

Böylesi günlerin 100 yılda 4 veya 5 kez olabileceğini ifade eden Uğurlu, "Genç çiftleri kutluyor, ömürleri boyunca mutluluklar diliyorum. Birbirlerini incitmeden, kırmadan bu evlilik müessesesini sürdürsünler. Hayırlı olsun" dedi.

Böyle bir günde hayatlarını birleştirmekten mutlu olduklarını söyleyen çift ise bu günü ve saati aylar öncesinden belirlediklerini söyledi.

Uğurlu, nikahın ardından genç çifte fincan takımı hediye etti.

Muhabir : Mehmet Çetin / Rıfat Yerlikaya

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: