12.12.2012 Saat 12.12'de Evlendiler-Amasya'nın Suluova Ilçesinde Aylin Yiğit Ve Uğur Kocaş 12.12.2012 Saat 12.12'de Kıyılan Nikahla Evlendi

Amasya'nın Suluova ilçesinde Aylin Yiğit (22) ile Uğur Koçaş (23) 12.12.2012 saat 12.12'de attıkları imza ile dünya evine girdiler.

Amasya'nın Suluova ilçesinde Aylin Yiğit (22) ile Uğur Koçaş (23) 12.12.2012 saat 12.12'de attıkları imza ile dünya evine girdiler.

Çiftin nikahını Belediye Nikah Memuru Fatih Şahin saat 12'yi 12 geçe kıyarken, ilçede bugün kıyılan tek nikahın genç çiftin nikahı olduğu belirtildi.

Eşine uçakta evlenme teklifinde bulunduğunu belirten damat Uğur Koçaş, "Yüzyılın son şanslı gününde resmi nikahlarımızı yaptırarak evlenmeye karar verdik. Bu özel tarihin önemine ve hayatımıza katacağı güzelliklere inandık. Eminim ki bu tarihin anlamıyla birlikte evliliğimiz de çok daha anlamlı ve sevgi dolu olacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Bir yıl önce tanıştıklarını ve evlilik teklifi geldiğinde düşünmeden 'evet" dediğini söyleyen gelin Aylin Koçaş ise, "Çünkü eşimi beğeniyor ve seviyordum. Uçakta evlilik teklif edeceği ise hiç aklıma gelmemişti. Çok şaşırdım ve sevindim. Evlilik teklifi gibi nikah tarihimiz de unutulmaz oldu. Çok mutlu olacağımızı düşünüyorum. Sevgiyle başlayan birlikteliğimiz aşka döndü ve bu özel tarihle de ölümsüzleşecek" diye konuştu.

Suluova Belediye Salonunda gerçekleşen nikah töreninde çiftler aileleri, yakınları ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Evlik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını düşündüklerini belirten Koçaş çifti nikah defterine imza attıktan sonra aile ve yakınlarının ellerini öptükten sonra bugünü ölümsüzleştirmek için fotoğraf çektirdiler.

Muhabir: Murat Arslan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: