12.12.2012 Tarihli Nikahlar Seriye Bağlandı

Unutulmayacak bir nikah tarihine sahip olmak isteyen genç çiftler, 12.12.2012 tarihinde nikahlanmak için sıraya girdi....

Unutulmayacak bir nikah tarihine sahip olmak isteyen genç çiftler, 12.12.2012 tarihinde nikahlanmak için sıraya girdi. Adıyaman’da 23 çiftin nikahı kıyıldı.

Adıyaman Belediyesi Nikah Salonu'nda kıyılan nikahlar hızlı ve seri oldu. Daha önceden günde 5-6 nikah kıyan nikah memuru, 12.12.2012 çılgınlığı nedeniyle 23 çiftin nikahını kıydı. Genç çiftler aylar öncesinden bu tarih için sıra aldı. Mutlulukları gözlerinden okunan ve heyecanlı oldukları görünen genç çiftler ve akrabaları sırayla salona girdi. Nikahı kıyılan çift dışarı çıktıktan sonra, salona yeni çiftler girdi. Nikahlanacak çift sayısı fazla olunca, görevliler de 15 dakikada bir nikah kıyarak nikahları seriye bağladı.

Reklam
Reklam

Çiftlerden en şanslı olanı, Gazi Yakut ve Sevgi Demir (Yakut) çifti oldu. Çiftin nikahı 12. 12.2012 tarihinin yanı sıra, saat 12.00'ye de denk geldi.

Genç çiftler nikah tarihlerinin hiç unutulmaması ve herkes tarafından bilinmesi için özel tarihi seçtiklerini ifade ederek, özel tarihte nikahlanmalarının kendilerini ayrıca mutlu ettiğini söyledi.

Nikah memuru Mustafa Leblebici ise, "12.12.2012 tarihi için iki üç ay öncesinden müracaatlar oldu. Bugüne kadar yapılan tüm müracaatların hepsini değerlendirdim ve hepsini bugüne sıraya aldım. Kış döneminde nikah sayısı günde beş altı iken bugün sayı 23’e çıktı. Genç çiftler de böyle anlamlı ve özel tarihi bir daha bulamayacaklarını düşünerek özel ilgi gösterdiler" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: