122 "ALO AFAD" Faaliyete Geçti

ALO AFAD hizmet adıyla tahsis edilen ve acil çağrı numarası kapsamına alının 122 Elazığ da faaliyete geçti.

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulunun 02.11.2011 tarih ve 2011/DK-08/570 sayılı kararı ile T.C.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına “ALO AFAD” hizmet adıyla tahsis edilen ve acil çağrı numarası kapsamına alının “122” Elazığ da faaliyete geçti.

“ALO AFAD 122” hizmet adıyla tahsis edilen acil çağrı hattının Elazığ’da faaliyete geçtiğini belirten İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkilileri, 122 Çağrı Numarasının her türlü afet ve acil durumda 7/24 saat hizmet vereceğini belirterek "Olası bir afet durumunda ( Deprem, Sel Baskını, Heyelan, Trafik Kazası,Çığ, Kaya Düşmesi, Yangın vb.) vatandaşlarımızın hızlı ve kesintisiz olarak ulaşabilirler" denildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: