13-19 Haziran haftalık burç yorumları

13 - 19 Haziran 2016 haftalık burç yorumlarınızı Mynet Astroloji Danışmanı iremSU hazırladı.

KOÇ

/

Sevgili Koçlar, 17 Haziran, 12 Temmuz arasında, Venüs, Yengeç burcunda seyrini sürdürecek. Gerek ikili ilişkilerde gerek ailevi konularda muhafaza etme olgusu öne çıkıyor. Ailemizi koruma altına almak, tek yaşıyorsak bir aile olma isteği, çocuklarımız varsa onlarla ilgili meseleler ön planda olacaktır. Tutarsız ve dengesiz ilişkiler, maddi sıkıntıların yaşanabileceği kişiler ailemizden birisi dahi olsa gözden geçirmeliyiz. Bu süreçte yuvanız içinde birlik ve beraberlik olgusu kıymetlidir. Saygı, sevgi ve güven üçlüsünün hem evlilikler de hem aile içinde hem de değerleriniz anlamında önemi çok açık bir şekilde bellidir.

Reklam
Reklam

18 Haziran tarihinde ikinci kez gerçekleşecek Satürn, Neptün zorlu görünümü, yurtdışı işlerimiz, yüksek eğitim veya başka bir şehre yerleşimle ilgili konuların tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini gösteriyor. Bunları halletmek pek kolay değil veya bir daha bakmak gerekecek. Artık ne istediğinizi belirlemelisiniz. Her şey gönlünüzce olsun.

**DEVAMI İÇİN İLERLEYİN >>>

**


BOĞA

/

Sevgili Boğalar, 12-30 Haziran tarihleri arasında, İkizler burcunda düz seyirle ilerleyecek Merkür, finansal girişim ve aktivitelerde iletişim anlamındaki hızlanmanın işaretçisidir. İş veya özel anlamda birileriyle karşı karşıya gelip görüşmelerde bulunabiliriz. Kazancımızı önemseriz. Başka fırsatlar karşımıza çıkabilir. Onları önemseyerek, artı bir gelir elde etmek isteyebiliriz. Çocuklarımızla ilgili alışverişler, kendi ihtiyaçlarımızla ilgili olarak teknolojik aletlere para yatırabiliriz. Biraz hızlı bir para harcama görülebilir. Ayarımızı bilirsek sorun çıkmaz. Yazı, söz, iletişim, haberleşme, satış, pazarlama, medya yayıncılık, el yetenekleriniz, emlak, muhasebe, edebiyat, sanat ve bankacılık bunlar arasında sayılır.

Reklam
Reklam

18 Haziran tarihinde ikinci kez gerçekleşecek Satürn, Neptün görünümünde, maddi konularda özellikle başkalarıyla alakalı işlerde özen göstereceğiz. Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak, hesabı bilmemiz lazım. Kazancımız söz konusuysa dağılmamak şart. Her şey gönlünüzce olsun.

**DEVAMI İÇİN İLERLEYİN >>>

**


İKİZLER

/

Sevgili İkizler, 12-30 Haziran tarihleri arasında, burcunuz üzerinde düz seyirle ilerleyecek Merkür, tabii ki aktif bir iletişim ve algılama sürecinin işaretçisidir. Girişimlerde bulunuruz, etrafımızdaki dünya ile karşılıklı bağlantılar sayesinde merak ettiğimiz konularda bilgi sahibi oluruz. Fikirlerimizi ve yeteneklerimizi öne süreceğimiz aktivitelere yöneliriz. Bu dönemde karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. İyice bir gözden geçirip kararımızı ona göre verirsek hakikaten olumlu değerlendirebiliriz. İnsanları rahatlıkla etkileme gücünüz var. İkna yeteneğiniz yüksek olduğu için işlerinizi başarılı bir şekilde organize edebilirsiniz. İş girişimleri açısından da etkili dönemdir. Merkür size, el sanatları, reklamcılık, edebiyat, basın, çevirmenlik gibi işlerde başarı getirir.

Reklam
Reklam

18 Haziran tarihinde ise ikinci kez gerçekleşecek Satürn, Neptün görünümü, beraberliklerde hayal kırıklığı yaşanmaması için bilinçli tercihlerde bulunmanın önemini vurguluyor. Kazanç anlamındaki işlerde de buna dikkat edeceğiz. Beklediğimiz desteği görmekte zorlanabiliriz. O nedenle iş ortaklıklarında, işverenlerle alakalı mali görüşmelerde dikkatli hareket edeceğiz. Her şey gönlünüzce olsun.

**DEVAMI İÇİN İLERLEYİN >>>

**


YENGEÇ

/

Sevgili Yengeçler, 12-30 Haziran tarihleri arasında, İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, beklenmedik bir takım meseleler olduğunda, işler yolunda gitmediğinde, isteklerimizi dışarıya yansıtmakta zorlandığımızda, olaylara zekice bakmamızı sağlayacaktır. Duygusallığı bir kenara iterek, daha akıllıca yapılabilecekler üzerinde durulabilir. İletişim anlamında bazen huzursuzluklar görülebilir. Özellikle duygusal konularda suistimale uğradığımızda, gerginleşebiliriz. Üzerinize gelen veya canınızı sıkan bir şey olduğunda çabucak sinirlenebilirsiniz. Bazen mantıklı düşünürsünüz ancak çoğu zaman konuşmak istediğiniz halde susmak zorunda kalırsanız sizi stres altına alır. İnatlaşmalardan kaçınalım. Bazen kolayca dağılırız, stres altında kalabiliriz. Bunun farkında olarak işlerimizi düzenlersek iyi olur.

Reklam
Reklam

18 Haziran tarihindeki Satürn, Neptün görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda yaşanan bazı gelişmelerin sizde yarattığı iç sıkıntılarını işaret ediyor. Ruhsal anlamda sakinleştiren, sizi moral olarak rahatlatan aktivitelere yönelmek faydalı olur. Her şey gönlünüzce olsun.

**DEVAMI İÇİN İLERLEYİN >>>

**


ASLAN

/

Sevgili Aslanlar, 12-30 Haziran tarihleri arasında, arasında Merkür, İkizler burcunda düz seyirle ilerleyecek. Sizi sosyal ilişkilerinizde, amacınıza uygun kişilerle bağlantılar kurmanızda destekleyicidir. İş anlamında başka kişilerden destek görebilirsiniz. Eğitim, yolculuklar, iletişim, alım satım gibi işlerde başarılı girişimlerde bulunursunuz. Girişimlerinizde arzu ettiğiniz sonucu alma isteğinizi işaret eder. Bu dönemde sosyal yaşamda iletişimin gücü bir hayli yükselir. İkna gücünüz etkilidir. Bu da karşı cinsle, arkadaşlıklarda size şans verir. Kazanç anlamındaki işler için, bu süreç olumlu diyebiliriz. Kurulacak bağlantılar, girişimde bulunulan işler, görüşmeler için teşvik edici bir yanı var. Ancak geldiği gibi harcıyorsanız dikkatli olmalısınız.

Reklam
Reklam

18 Haziran tarihindeki Satürn, Neptün görünümü, kafamızın karışmasına sebep olabilir. Aşk hayatımız ve finansal ilişkilerimizde duruma bilinçli şekilde bakmak gerekiyor. Korku ve endişeleriniz nedeniyle veya kendinize göre yaptığınız değerlendirmeler yanlış olabilir. Aşkta hayal kırıklığı yaşayacağınızı ve ilişkide arzu etmeyeceğiniz durumlarla karşılaşacağınızı sanabilirsiniz. Bazen de tam tersine aşırı güven duygunuz sizi gerçekçi olmaktan alıkoyabilir. Burada önemli olan, bilinçli şekilde aşk, çocuklar, cinsel yaşam, finansal konuları ele almaktır. Duruma iyi bakmak ve anlamak gerekir. Her şey gönlünüzce olsun.

**DEVAMI İÇİN İLERLEYİN >>>

**


BAŞAK

/

Sevgili Başaklar, 12-30 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, iş hayatında akılcı düşünmeye ve gerginlikten de uzak durmaya çağırıyor. Ayrıntılar içinde boğulmadan, zamanı çok iyi kullanarak işlerinizi yapmalısınız. İş tercihlerinizi yaparken veya mevcut işinizle ilgili konularda bazen işini bilmek gerekir. Hani derler ya, ‘uyanık olmak’ diye, aynen öyle. Bu sürede sorumluluklar geri plana atılmamalı. Bir yandan arayış içerisindeyiz, fakat verdiğimiz kararların sağlam olmasına da bakacağız. Kısa süreli işler yerine, sağlam işlere yönelmemizde fayda vardır.

Reklam
Reklam

18 Haziran tarihindeki Satürn, Neptün görünümü, iş yaşamımız ve evimizle alakalı konular üzerinde önem taşıyor. Her bir durumun dikkatlice gözden geçirilmesinde yarar var. Kariyerimizle alakalı bir gelişme, değişim veya karşımıza çıkabilecek bir durum, planlarımızın dışında gelişebilir. Beklediğimizin dışında gerçekleşen bu değişiklik, ailemizi de ilgilendirdiği için hayal kırıklığı duymamıza neden olabilir. Bu gelişmeleri geniş anlamda ele alarak, nerede yanlış yaptığımız üzerinde düşünmemiz lazım. Her şey gönlünüzce olsun.

**DEVAMI İÇİN İLERLEYİN >>>

**


TERAZİ

/

Sevgili Teraziler, 12-30 Haziran tarihleri arasında Merkür, İkizler burcunda iletişimde size güç katacak. Bu, yeni biriyle tanışmak veya kurulacak bağlantıların sizi keyiflendirmesi anlamına gelir. Yolculuklar kısa seyirli de olsa sizi mutlu edebilir. Yeni tanışmaları işaret etse de, açıkçası bunlar anlaşma, konuşma ve yazışma tarzında etkili olacaktır. Ancak şunu da ekleyeyim; eğer ilişkiniz bitmişse, yeni bir arayış içindeyseniz veya ‘şu arada biraz kafamı boşaltayım’ diye düşünüyorsanız, bilinçli olmanızda yarar var. İş girişimlerinde zihnimiz pek hızlı çalışacak. Ne istediğimizi gayet net ifade edebileceğiz.

Reklam
Reklam

18 Haziran tarihindeki Satürn, Neptün görünümü, çevre, eğitim ve yatırım anlamındaki tüm görüşmelerimiz, yayıncılık ve haberleşme işlerimizi kendi bildiğimiz şekilde düzenlemeye çalışırken karşımıza çıkabilecek sorunları işaret ediyor. Bu işlerde erteleme söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığımız kişiler veya çalışma hayatımızla ilgili konuların bilinçli şekilde ele alınması gerekebilir. Yakın veya uzak akrabalarımızla ilgili durumlar, bürokratik ve hukukla ilgili konular gündem maddemizde yer alabilir. Her şey gönlünüzce olsun.

**DEVAMI İÇİN İLERLEYİN >>>

**


AKREP

/

Sevgili Akrepler, 12-30 Haziran tarihleri arasında etkili olacak Merkür, İkizler düz seyri, başkalarıyla olan her türlü maddi alışverişimizde uyanık davranmanın işaretçisidir. ‘Nereden ne gelir, nasıl ikna edebiliriz, parayı nasıl değerlendirebiliriz?’ bütün bunlar üzerinde durmakta yarar var. Eğer bir yatırım düşünüyorsak uzmanlara danışmamız gerekir. Başkalarıyla olan her türlü paylaşımınızda, ortaklık ilişkinizde akıllıca hareket etmeye çalışalım. Eğer sıkıntılarımız varsa, bunları bilinçli bir şekilde ele almak gerekiyor. Merkür, ikizler burcunda zaten çıkarlarımız konusunda gözümüzü dört açmamızı sağlıyor. Düşünmeden borç altına girmeyeceğiz.

Reklam
Reklam

18 Haziran tarihindeki Satürn, Neptün görünümü, parasal konularda, iş veya özel ortaklıklarda bilinçli olmak gerektiğini işaret ediyor. ‘Tamam’ dediğimiz işler bir bakmışız ummadığımız şekilde gelişmiş. Bunları hesaba katmak durumundayız. Kazanç elde etmek amaçlı girişimde bulunurken, şartlarımızı gözden geçirelim. Borç alıp vermek gibi konularda eşeği sağlam kazığa bağlayalım. Her şey gönlünüzce olsun.

**DEVAMI İÇİN İLERLEYİN >>>

**


YAY

/

Sevgili Yaylar, 12-30 Haziran tarihleri arasında Merkür, İkizler burcunda düz seyirle ilerleyecek. İlişkide iletişim faktörü bir hayli önemli olacak. Zeki düşünen, konuşmasını bilen, ancak fikirlerini dayatmada bulunarak değil, dinlemeyi de bilerek karşılıklı sürdüren kişiye ihtiyacımız var. Bu süreçte, internet üzerinden satış, pazarlama ya da ortak işler için bir araya gelme yönünde önem taşıyor. Karşı karşıya geldiğiniz kişiler rakipleriniz de olabilir, iş yapacağınız kişiler de. Burada önemli olan işinizle ilgili tecrübe ve bilgiyi önemsemektir. İş dünyasında ‘akıllı olan yol alır’ sözünü unutmayalım.

18 Haziran tarihindeki Satürn, Neptün görünümü, hayallerimizi gerçeklik sınırları içinde ele almanın doğru olacağını söylüyor. Yerleşim yerimizle ilgili konularda buna daha fazla dikkat etmemiz gerekecek. Gerçekçi düşünmemiz gerekiyor. Özellikle kişisel anlamdaki değişiklikler, ev ve ailenizle ilgili harcamaları kimseye güvenerek yapamayız. ‘Altından kalkarım’ diyorsanız yapın. Ancak şartları göz önüne almakta yarar var. Her şey gönlünüzce olsun.

**DEVAMI İÇİN İLERLEYİN >>>

**


OĞLAK

/

Sevgili Oğlaklar, 12-30 Haziran tarihleri arasında Merkür, İkizler burcunda ilerleyecek. Bu dönem genel olarak, çalışma hayatında yoğunluğun artışı, bilgilenme, iletişim, haberleşme ve aktif çalışma yönünde etkili oluyor. Ancak zaman zaman bu yoğunluk sağlığınızı etkileyebilir. Bir yanıyla işlerinizi halletmek diğer taraftan kendinize zaman ayırmak kolay değildir. Bu dönemi, işlerinizi dikkatlice ve sağlığınızı önemseyerek bilinçli geçirmenizde yarar var. Yeni girişimlerde bulunmak, iş ortamındaki değişimlere adapte olmak, birlikte çalıştığımız insanlarla iletişimin yoğunlaşması söz konusudur. Planlı bir şekilde ilerlersek hızlı şekilde görevlerimizi yerine getiririz.

18 Haziran tarihindeki Satürn, Neptün görünümü, psikolojik anlamda kendimize güvensiz gibi hissettirebilir. Oysaki bu hissediş, dışarıdan değil, kendi içimizde oluşan bir haldir. Geriye çekilmeye, hayattan uzaklaşmaya başlarız. Dünyanın karmaşık, insanların tuhaf, bugüne dek oluşturduklarımızın anlamsız olduğunu düşünürüz. Oysaki bütün bu haller, bizim zanlarımızdır. Bizim kendimize ördüğümüz duvarlardır. Bu duvarları aşmamız gerekiyor. Kendimize çeki düzen vermeliyiz. Her şey gönlünüzce olsun.

**DEVAMI İÇİN İLERLEYİN >>>

**


KOVA

/

Sevgili Kovalar, 12-30 Haziran tarihleri arasında Merkür, ikizler burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bu enerji etkinliği, aşkta aktif bir dönemi işaret ediyor. Konuşmak ve yazışmak ön planda. İlişkinin zorlanmadan sürdürülmesi, gerginlikten uzak durulması gereken zamanıdır. Çok yönlü düşünen, becerikli kişilere ilgi duyarsınız. Birbirinizi sözlerinizle teşvik edersiniz. Dinlemek önemlidir. Genelde çok konuşan ancak bazen sizin söylediklerinizi duymayan yapıda bir partneriniz varsa sıkılabilirsiniz. Yeni biriyle tanışmak, aşkta iletişimi öne almak, konuşmak kadar dinlemek de bu dönemde önem taşıyor.

18 Haziran tarihindeki Satürn, Neptün görünüm etkisinde, endişe, korku ve karamsarlıktan uzak, hedefimize uygun bilinçli şekilde işlerimizi planlayalım. Şartlar zorlayıcı olabilir. Bunu bu denli büyütüp, karamsar düşünmek gerekmiyor. Her şeyi illaki çok başarılı olmaya, çok fazla kazanmaya odaklı görmeyin. Dış dünyaya, gelişmelere, yaptığınız işin artı ve eksiklerine bakın. Bazen zorluklar potansiyel gücümüzü görmemize vesile olur. Her şey gönlünüzce olsun.

**DEVAMI İÇİN İLERLEYİN >>>

**


BALIK

/

Sevgili Balıklar, 12-30 Haziran tarihleri arasında düz seyirle İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, partnerin evlilik veya bir arada yaşama konusunda yüzeysel düşünmesine yol açabilir. Uzun zamandır bir arada olan çiftlerin yerleşim ve ailevi meselelerle ilgili olarak çok yönlü düşünmesi gerekiyor. Yolculuklar yoğun olabilir. Birbirinizi görmekte zorlanabilirsiniz veya ev, iş arası koşturmaca artabilir. İşlerimizi bilinçli bir şekilde planlayalım ve iki yönlü olarak karar verelim.

18 Haziran tarihindeki Satürn, Neptün görünümü, kariyer hayatımızla ilgili seçenekleri akıllıca gözden geçirmemiz yönünde önem taşıyor. Biz hayallerimize, kafamızın içindeki kıstaslara göre bir ölçü belirleriz. Fakat uymayabilir. Böyle durumlarda biraz toleranslı şekilde düşünürsek rahat ederiz. Bilgi ve tecrübemize güvenmeliyiz. Başarısızmışız, her şey bitmiş ve çaresizmişiz gibi düşünmek yanlıştır. Biz işimize gücümüze bakacağız. Ne fazla hayal aleminde dolaşacağız. Ne de kaygı ve korkularla kendimizi engelleyeceğiz. Her şey gönlünüzce olsun.