13-19 Temmuz 2015 haftalık burç yorumları

Bu hafta sizi neler bekliyor?

[Nasıl TV - Koç burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Koc-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

KOÇ

AŞK VE İLİŞKİLER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki iki önemli görünüm var. İlki Güneş-Uranüs zorlayıcı etkisi, kuvvetli bir rüzgarın bizi arkamızdan iteklemesi ve değişime doğru sürüklemesine benziyor. Ancak bir yanıyla da, bizi isyana zorluyor. İkincisi Merkür-Neptün görünümü, aile bağının önemini ve sizin dünyanızdaki yerinizi çok daha belirleyicidir. Kişi güvenliği konusunda ve yaşamıyla alakalı mevzularda hassas düşünür.

Reklam
Reklam

14 Temmuz Venüs-Satürn görünümü, aşk hayatımızla ilgili konularda tutkularımızın bir hayli yükselmesini sağlar. Aşık olmak isteriz, tenimizde aşkı hissetmek isteriz. Eğer ilişkiniz yoksa ilişkinizde sorunlar varsa canınız sıkılır. Güvenebileceğiniz, konuşabileceğiniz bir insan ararsınız. Eğer ilişkiniz varsa ve mutlu iseniz, birbirinize olan aşkınız alevlenir, cinsel anlamda doyuma ulaşırsınız.

15 Temmuz tarihindeki, Mars-Pluto karşıtlık etkisi olayları abartabilir ve yok yere kendinizi stres altına sokabilirsiniz. Bir yandan değişimde bulunmak isterken, diğer taraftan elinizdekileri korumaya çalışırsınız. Bu iki farklı dürtü sizi stres altına alır. İnsanlarla aranıza mesafe koyabilirsiniz.

16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay ile örtüşen iki önemli görünüm var. Bunların ilki olan Merkür-Pluto karşıtlığı bu Yeniayda ev-aile-mesleki konularda mutlaka iyice düşünmelisiniz. Eğer bir yere taşınmayı, ev satın almayı, kiralamayı, biriyle yaşamayı, ailenizle ilgili bir plan yapmayı düşünüyorsanız, mutlaka iş durumunuzu da göz önüne alarak düşünmelisiniz. Karşınıza çıkan bir teklif veya fırsat olduğunda, bunun işinize olan etkisini de hesaba katmak gerekiyor. İkinci görünüm, Merkür-Mars kavuşumudur. Bu da gösteriyor ki, bu Yeniay, ailevi konularda bir hayli duyarlı olduğunuzu, değişimi arzuladığınızı, bütün enerjinizi bu meselelere odakladığınızı işaret etmekte. O zaman çok daha fazla dikkat edeceğiz demektir. Atacağımız adım gerçekten buna değecek kadar sağlam, güvenli ve yapılmak istenen yenilik uzun vadede yarar sağlayıcı olmalıdır. Ben acele etmeden hatta gerekirse bir uzmana danışarak, ailenizle tekrar bir araya gelip konuşarak, ortaklaşa bir karar almanızdan yanayım. Böylece doğru bir karar veririz. Hem işimiz de bundan etkilenmemiş olur.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 19 Temmuz tarihindeki Merkür-Uranüs görünümü, bir yandan ailemiz, evimizle alakalı konularda hassas düşünürüz ancak diğer yandan özgür olmak istersiniz. Bu mücadelenin özünde yatan en önemli duygu, burcunuzda ilerlemekte olan Uranüsün değişimde bulunmanızı söyleyen coşkulu sesidir. Bunu bastırmak, yeniliklere açık bir Koç için mümkün değildir. Yükselen özgürlüğün aile birliği veya mesleki şartlar nedeniyle baskı altına alınışı zorlayıcıdır. Bir çoğunuz için eskiye veda edip yeniye yer açmak arzunuzun yarattığı sabırsızlıktır. Hangisi olursa olsun burada dikkat edilmesi gereken husus, yapmayı düşündüğünüz eylemin ne kadar gerekli ve doğru olduğunun ayrıca zamana uygunluğunun tespit edilmesidir.

PARA

13-19 Temmuz arası: 19 Temmuz-25 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Düz seyir boyunca, birlikte çalıştığımız kişilerle olan ilişkimiz, bir iş amacıyla karşı karşıya geldiğimiz insanlarla olan temasımız, günlük hayatımızın bizi tatmin edici olup olmadığı, işimizden kazandığımız paranın bizim üzerimizdeki tesiri ve partnerimizle aramızdaki sevgi alışverişinin niteliği gibi geniş bir alanda önem taşır. Bu süreçte, çalışma ortamındaki ilişkiler ve mali konular üzerinde duracağız. Titiz ve düzenli bir şekilde bütçeyi kontrolden geçirmek gereklidir. Sizin için önemli olan, yapılacak işe alınacak bedelin hakkaniyetli bir şekilde olmasıdır.

Reklam
Reklam

[Nasıl TV - Boğa burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Boga-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

BOĞA

AŞK VE İLİŞKİLER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki Güneş-Uranüs zorlu görünümü, güven içinde yaşamak için, öncelikle fiziksel ve psikolojik anlamda kendinizi geliştirmeniz gerektiğini işaret eder. Eğer siz, daima huzur içinde yaşayayım, hiçbir zaman kaybetmeyeyim, sevdiklerim daima yanımda olsun, ben hep güvenli bir hayat süreyim, daha fazla açılmayayım diyorsanız bu yanlış olur. Hayatla kavga etmek yerine, hayatla uyum içinde akmayı biliniz.
14 Temmuz Venüs-Satürn görünümü, eviniz sınırları içinde takdir edilmeye, övülmeye olan ihtiyacınızın göstergesidir. Eğer birlikte yaşadığınız partnerinizle sorunlarınız yoksa o ev içinde kendinizi mutlu hissedersiniz. Eğer üzerinizde denetim uygulayan biri varsa, sizi baskı altına alıyorsa canınız sıkılır. Yalnızsanız eğer, bir garip yalnızlık çöker üstünüze. Bu görünüm, iletişime, kazançlı çıkmaya, huzurlu bir dünyada yaşamaya olan arzunuzu, tutkunuzu belirleyicidir. Ayrıca eviniz veya ilişkinizle alakalı meselelerin derinlikli bir şekilde ele alınması, dikkatli olunması gerektiğinin de işaretçisidir.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki, Merkür-Neptün görünümü, hem çevrenizdeki kişilerle olan paylaşımınızda hem de ileriye yönelik hedefleriniz anlamında olumlu yönde düşünmenizi sağlar. Genel olarak konuşmaktan pek hoşlanmasanız da, sizin için önemi olan mevzularda dinlemeye ve fikirlerinizi aktarmaya hazırsınızdır. Hayallerinizi yazıya, resme dökebilir ve insanlara farklı yollarla sunumunu yapabilirsiniz. Eğitim, sanat, şiir, müzik ve astroloji gibi konular ilginizi çekebilir.

19 Temmuz tarihindeki Merkür-Uranüs görünümü iki konuda sizi zorlayabilir. Bunlardan birincisi iç dünyanızda her türlü baskıdan uzak kalma arzunuz, ikincisi dönüşümde bulunarak kendinizi güçlü bir şekilde dünyaya yansıtmanız. Bir yandan sahip olduğunuz değerleri savunup, onların bir tekine bile zarar gelmesini istemezsiniz. Diğer taraftan sanki bütün bağlarınızdan kurtulmak, kaçmak istiyor gibisinizdir. Yani siz bile kendi kendinizi anlamakta zorluk çekebilirsiniz.

PARA

13-19 Temmuz arası: 15 Temmuz tarihindeki, Mars-Pluto karşıtlık etkisi altında, güvenli ve huzurlu bir hayat sürmek isteğiniz yükselebilir. Bu artış, doğal olarak hakkınız olan için savaşmanız gerektiğini düşündürebilir. Zorluklar veya ulaşılması imkansız gibi duran istekleriniz gerginlik yaratabilir. Kendi derinliklerinizde sorgulamada bulunduğunuzda, maddi açıdan sorunlar yaşayacağınızı, güvencesiz kalacağınızı, işlerinizin yolunda gitmeyeceğini düşünerek gereksiz yere kendinizi tedirgin edebilirsiniz. Hatta kendinizi yetersiz görebilir buna kendinizi de inandırabilirsiniz.

Reklam
Reklam

16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniayın iki önemli görünümle örtüşüyor. Bunları da göz önüne alarak yorumlarsak, bu Yeniayın neleri işaret ettiğini daha iyi anlamış olacağız. İlk görünüm Merkür-Pluto karşıtlığı, güvenilir ve uzun vadeli olana yönelmenin önemini vurguluyor. Çevre değişikliği, eğitim, seyahatler, ticaret veya yakınlarımızla alakalı konular ile, girişimde bulunmak istediğimiz işlerde, doğru ve gerçek bilgiye ulaşmak, öğrenmek, başkalarının bizi yanlış yollara sürüklemesine izin vermemek lazım. Aynı şekilde bizim de konuşmalarımıza, sunduklarımıza, dikkat etmemiz gerekir. Yeniay ile örtüşen ikinci görünüm, Merkür-Mars kavuşumudur. Bu da kısa bir yolculuk, önemli bir görüşmede bulunmak yönünde, hem fiziksel hem de zihinsel anlamda hassas ve hatta biraz huzursuz olduğumuzu gösteriyor. Çünkü başarılı olmak, güvenmek, inandığımız yolda ilerlemek istiyoruz. Benim size tavsiyem, bu Yeniayda, hangi konuda olursa olsun, önce yaptığınız işin doğruluğu, güvenilirliğini bir sorgulayınız. Emin misiniz, yoksa kafanızda soru işaretleri mi var? o zaman iyice öğreniniz, ölçüp tartınız, ondan sonra kararınızı veriniz.

Reklam
Reklam

[Nasıl TV - İkizler burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Ikizler-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

İKİZLER

AŞK VE İLİŞKİLER

13-19 Temmuz arası: 15 Temmuz Mars-Pluto karşıtlık etkisi altında, başta ailenizle olan iletişimin, parasal konularda bilinçli hareket etmenin ve kontrollü olmanın önemli olduğu bir gündeyiz. Güvenliğiniz, yarınlarınız, evinizdeki huzurunuz konusunda gayet titiz düşünebilirsiniz. Aile içi dengelerin yerinden sarsılmaması için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmak önem taşıyor.

19 Temmuz-25 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Aileniz başta olmak üzere, birlikte yaşadığınız kişilerle olan ilişkinizi gözden geçirmenizi ve evinizle alakalı aksaklıkları ele alarak düzenlemenizde yardımcıdır. Ancak bu incelemede çoğu zaman eleştirinin dozunu kaçırma riskimiz vardır. Ayrıca kolayca her şeyden tatmin olmayız. Aile bireylerinin birbirlerine karşı anlayışlı olması ve eğer bir sıkıntı varsa bunu ortaklaşa çözmeleri yararlı olacaktır. Ancak illaki her şey istediğiniz gibi olsun diye de diretmemek gerekir. çünkü olmadığı takdirde kendinizi sevilmiyor, değerli bulmuyor gibi hissedebilirsiniz. Bazen anlayışlı davranırken, bazen tam tersi tavırlar içinde oluşunuz, doğaldır ki huzursuzluk yaşanmasına neden olabilir. Bu süreçte beklenmedik bir takım sıkıntılar, aşk hayatınızla ilgili konularda arzu etmediğiniz durumlar yaşandığında, lütfen sakin ve ılımlı bir şekilde bunları halletmeye çalışınız.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 14 Temmuz Venüs-Satürn görünümü, iş hayatınızla alakalı meselelerin sizi bir hayli düşündürmesi mümkündür. Siz desteklenilmek, değerli bulunmak istersiniz. Başkaları ise üzerinizde baskı yaratır. Bu bazen kardeşinizdir. Bazen sevgiliniz veya bir akrabanızdır. Bu kişilerin kıymetinizi bilmediklerinizi ve sürekli kendilerini düşündüklerini gördüğünüzde canınız sıkılır. Mali açıdan doyumlu bir işiniz olsun, kişisel anlamda huzurlu bir beraberliğiniz olsun istersiniz.

19 Temmuz tarihindeki Merkür-Uranüs görünümü, hedefinizi gerçekleştirme ve sorunlarınızı tamamıyla ortadan kaldırma isteğiniz ön plandadır. Tabii ki bu isteğin yarattığı baskı parasal meseleleri gündeminizin baş köşesine oturtur. Para varsa amaçlar gerçekleşebilecek, yine para varsa sorunlar ortadan kalkacaktır. Durum böyle olunca kişi ister istemez atak ve cesur davranması gerektiğini düşünür. Ancak işin içine duygular karışırsa ve bu duygular mantığınızla çelişirse ne yönde atım atmanız gerektiğini bilmeniz zorlaşabilir.

Reklam
Reklam

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki Güneş-Uranüs zorlu görünümü hem hedefinizi gerçekleştirmek hem de parasal açıdan kendinizi güvence altına almak arzunuzdur. Bu ihtiyaç doğal olarak gönlünüzden geçtiği bir alanda söz sahibi olmanız veya içinizden geldiği gibi hareket etmeniz şeklinde gerçekleşirse keyfinize diyecek yoktur.

13 Temmuz tarihindeki, Merkür-Neptün görünümü, parasal ve mesleki konulardaki vizyon arayışınızı yükselticidir. Ancak kişi bu etki altında kazancını bilmek, toplum içindeki yerini sağlamlaştırmak ve ilerisi adına güven içinde yaşamak ister. Eğer hayallerine uygun şekilde gelişmeler olursa keyfine diyecek yoktur. Fakat tam tersine içinde bulunduğu durum, belirsizlik içeriyor veya güven uyandırmıyorsa hassasiyet duyulması doğaldır. Aklınız tümüyle paraya endeksli ve geçmişte yaşanan zorlu tecrübelere takılı gibidir. Para eşittir huzur diye düşünülür.

16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay, iki önemli görünümle örtüşüyor. İlki Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Sizin parasal konuları bu Yeniayda, gerçekçi bir şekilde ele almanız gerekiyor. Karşınıza reddedilmeyecek güzellikte bir fırsat çıkabilir. Mali açıdan rahatlatıcı gibi durabilir. Ancak gerçekten böyle mi acaba, buna bakmak lazım. Kazanç getirici işlere ihtiyacınız var. Belki bir yatırımda bulunmak, çoğaltmak, bir ev borcuna girmek veya bir iş ortaklığı kurmak istiyorsunuz. O zaman kimlerle iş yaptığınıza dikkat ediniz. Satın almak istediğiniz yerin bedeli, değeri hakkında araştırma yapınız. İkinci görünüm, Merkür-Mars kavuşumudur. Bu da gösteriyor ki, harekete geçme arzumuz bir hayli yüksek. Ancak bir o kadar da kafamız karışık. Madem böyle gelin o zaman, paranızı risk altına alabilecek bir karar vermeden önce bir daha düşünün. Uzun vadede olumlu ve her olasılık göze alındığında faydalı ise gerçekleştirin. Yatırım uzmanlarına danışın, piyasanın durumuna bir bakın.

PARA

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki Güneş-Uranüs zorlu görünümü hem hedefinizi gerçekleştirmek hem de parasal açıdan kendinizi güvence altına almak arzunuzdur. Bu ihtiyaç doğal olarak gönlünüzden geçtiği bir alanda söz sahibi olmanız veya içinizden geldiği gibi hareket etmeniz şeklinde gerçekleşirse keyfinize diyecek yoktur.

13 Temmuz tarihindeki, Merkür-Neptün görünümü, parasal ve mesleki konulardaki vizyon arayışınızı yükselticidir. Ancak kişi bu etki altında kazancını bilmek, toplum içindeki yerini sağlamlaştırmak ve ilerisi adına güven içinde yaşamak ister. Eğer hayallerine uygun şekilde gelişmeler olursa keyfine diyecek yoktur. Fakat tam tersine içinde bulunduğu durum, belirsizlik içeriyor veya güven uyandırmıyorsa hassasiyet duyulması doğaldır. Aklınız tümüyle paraya endeksli ve geçmişte yaşanan zorlu tecrübelere takılı gibidir. Para eşittir huzur diye düşünülür.

16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay, iki önemli görünümle örtüşüyor. İlki Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Sizin parasal konuları bu Yeniayda, gerçekçi bir şekilde ele almanız gerekiyor. Karşınıza reddedilmeyecek güzellikte bir fırsat çıkabilir. Mali açıdan rahatlatıcı gibi durabilir. Ancak gerçekten böyle mi acaba, buna bakmak lazım. Kazanç getirici işlere ihtiyacınız var. Belki bir yatırımda bulunmak, çoğaltmak, bir ev borcuna girmek veya bir iş ortaklığı kurmak istiyorsunuz. O zaman kimlerle iş yaptığınıza dikkat ediniz. Satın almak istediğiniz yerin bedeli, değeri hakkında araştırma yapınız. İkinci görünüm, Merkür-Mars kavuşumudur. Bu da gösteriyor ki, harekete geçme arzumuz bir hayli yüksek. Ancak bir o kadar da kafamız karışık. Madem böyle gelin o zaman, paranızı risk altına alabilecek bir karar vermeden önce bir daha düşünün. Uzun vadede olumlu ve her olasılık göze alındığında faydalı ise gerçekleştirin. Yatırım uzmanlarına danışın, piyasanın durumuna bir bakın.


[Nasıl TV - Yengeç burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yengec-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

YENGEÇ

AŞK VE İLİŞKİLER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki, Merkür-Neptün görünümü, hassas düşünmenin, değerlerine sahip çıkmanın ve geçmişte yaşanılanlar ışığı altında tedbirli olmak gerektiğinin işaretidir. Sosyal yönden hem kendisi hem de ilerisi adına ayrıca ilişkisiyle alakalı konular üzerinde yaratıcı düşünmeye çalışan birey, tamamen geleceğini garanti altına alma peşindedir. Vizyonu yüksektir. Yani ne yaptığını ve ne yapması gerektiğini bilerek yol aldığında, gücünün iki misli artacağını bilmelidir.

16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay, iki önemli görünümle örtüşüyor ve her ikisi de, mevcut durumu daha iyi idrak ederek nelere dikkat etmemiz gerektiğini hatırlatıyor. İlki Merkür-Pluto karşıtlığı, zihnimiz tamamen kendimize dönük, hassas ve bir o kadar duygusal düşünmeye açık. İstiyoruz ki, ilişkimizde veya iş ortaklığımızda aradığımız güveni, huzuru bulalım ve beklentilerimize uygun şekilde gerçekleşsin. Kendimizi kandırıyoruz belki de, bu ilişkide her şey güzel olacak diye. Belki de hayatımızda hiç kimse yok, günün birinde gelecek olanın hayalini kuruyoruz. Ancak gerçekler bir adım ötede. Bir baskı var üzerimizde, bizi anlamayan bir sevgili, eş veya birileriyle karşı karşıya kalmışız. Bu Yeniayda, gizli saklı sıkıntılarımız bir yana, biz mutlu olmak için dileklerde bulunuyoruz. Yeter ki düzelsin bir şeyler diye. Yeniay ile örtüşen bir başka görünüm, Merkür-Mars kavuşumudur. O da bizi sıkıntılarımızdan kurtulmak, arzu ettiklerimize ulaşmak adına itekliyor. Değer verdiğimiz her ne varsa, ister zorlasın, ister yorsun, eğer bizim için kıymetliyse, gerekliyse, mücadele etmeye hazırız. Bu Yeniay, bizim için çok önemli. Kaybetmek değil, kazanmak istiyoruz. Üzülmek değil, mutlu olmak istiyoruz. Mücadelemiz bir hayli yoğun, ancak pes etmemek gerektiğinin farkındayız.

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz Güneş-Uranüs görünümü, güvenli bir hayat kurmak ve huzurlu bir yaşam sürmek arzunuzu işaret ediyor. Uranüs ise, kariyer evinizdeki değişimlerin işaretçisi. Siz bu değişimleri baskı olarak yorumlarsanız, iş hayatında gelişemezsiniz. Kalıplaşmış düşünceleri bir yana bırakarak, kendinizi mesleki alanda geliştiriniz. Yeni ve farklı olan gelişmeleri takip ediniz.

15 Temmuz Mars-Pluto karşıtlığı, düzenli bir gelir elde etmek adına aklınıza birçok fikir geldiği halde, sizi durduran engeller veya yaratıcılığınıza sekte vuran kişiler canınızı sıkabilir. Düşüncelerinizin genelinde kendi çıkarlarınızın ön planda olması, başkaları tarafından bencil olduğunuzun düşünülmesine yol açsa da, siz neyi neden istediğinizin gayet iyi farkındasınız. Sahip olma güdünüzün en başında toplum hayatında iyi bir yere gelmek isteği baskın. İşinizden elde ettiğiniz gelir veya yaşamınızı sürdürmenizi sağlayan şartlarınız yetersiz olduğu için sinirli davranabilirsiniz.

PARA

13-19 Temmuz arası: 14 Temmuz Venüs-Satürn görünümü, kazanmaya dönük ve hayatınızı garanti altına alacak şekilde düşünürsünüz. Zevk aldığınız her ne varsa, bunları yaşamanın, tadını çıkarmanın tamamen paraya bağlı olması, sizi doğal olarak hırslandırır. Dengeli ve istikrarlı işlere yönelerek artık rahat etmek arzunuz bir hayli yüksektir.


[Nasıl TV - Aslan burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Aslan-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

ASLAN

AŞK VE İLİŞKİLER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki, Merkür-Neptün görünümünde hassasiyet oldukça yüksektir. Kişi bir yandan kendi değerlerine sahip çıkmak, onları korumak ve kollamak için iç dünyasında dengeleri yerine oturtmaya çalışırken, diğer yandan bazı nedenler yüzünden anlayışlı olmak zorundadır. Her iki durum da bir Aslan için kısıtlayıcı ve endişe yaratabilir. Kendini ifade etmekten bu denli hoşlanan bir burcun insanı için, duyarlılığın yüksek oluşu tabii ki zordur. Ancak içinde bulunduğu durum, insani anlamda anlayışlı olmasını gerektirir. O yüzden de merhamet duygusunu öne alır ve karşısındaki kişi veya durumu bu olgu çerçevesinde ele almaya çalışır. Benim tavsiyem yine de kendinizi çok fazla harap etmeyecek şekilde düşünmeniz ve hareket etmenizdir.

14 Temmuz Venüs-Satürn görünümü, kendinizi bir şeylere uymak zorunda hissetmenize yol açabilir. Gönlünüz özgürce, doyasıya kendini ifade etmek isterken, iç dünyanızda bir türlü çözümleyemediğiniz meseleler kendini hatırlatır. Bazen yalnızlık duygusu ağır basar bazen de etrafınızdaki insanlar canınızı sıkar. Bir şeylere mecbur olmaktan, size uymayan şartlar altında yaşamaktan zevk almazsınız.
15 Temmuz Mars ve Pluto karşıtlığı, geleceğe dönük planlarınızla ilgili konularda ve isteklerinizin peşinden gidebilmeniz için bizi zorlayıcıdır. Ne yapılmalıdır? Gerekli olan tek şey, dış etkenlerin sizi yormasına, kaygılandırmasına, öfkelendirmesine izin vermeden aklı başında hareket etmektir. Çevrenizdeki insanlarla aranızda gerginlik sadece sizi yıpratmaz, aynı zamanda enerjinizin de boş yere azalmasına neden olur. Her durumu ölüm kalım savaşı haline getirmek yerine, bugün kendinizi geliştiren, rahatlatan, ruhunuzu dinlendiren aktivitelerde bulunmanız çok daha faydalıdır.

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihinde Güneş-Uranüs arasında oluşan zorlu görünümde, mevcut şartlar nedeniyle yenilikte bulunmak pek kolay değildir. Ancak olana da katlanmak zor gelir. Bu yüzden de canınız sıkılır. Peki ne yapılmalıdır. Yapmak istediğiniz ne varsa, artı ve eksilerini gözden geçirmek, eğer faydalı olacaksa, tabii ki çekinmemek, azimli olmaktır.

16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniayın iki önemli görünümle örtüşmesi, onun dikkatle mercek altına alınması gerektiğini gösteriyor. Şimdi bunları birlikte harmanlayıp sizlere izah edeceğim. İlk görünüm, Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Zihnimiz bizi, iş hayatımız başta olmak üzere, psikolojik anlamda biraz zorluyor, düşündürüyor. Hassasız ve elimizde olmadan bizi duygusallaştıran bir çok meseleyi kafamıza takıyoruz. Duyarlıyız. Ancak bu duyarlılığın belki de kimse farkında bile değil. Öyle kendi içimizde, işin içinden çıkmaya çalışıyoruz. Geçmişte yaşananların hala etkisi altındayız ve hayatın gereklerine adapte olup, onları yerine getirmekte zorlanıyoruz. Oysaki bu Yeniay, bize beklentilerini, eskiyi, seni üzen, yoran ne varsa hepsini koy bir bohçanın içine kaldır bir kenara diyor. Hiçbir şey senden daha önemli değil diyerek bize aslında yol gösteriyor. Tabii ki kolay değil. Ancak böyle gidersek önümüzdeki iki hafta boyunca zorlanırız. İkinci görünüm Merkür-Mars kavuşumu. Bu kavuşum bizi tedirgin edici her ne varsa onunla akıllıca disiplinli bir şekilde mücadele etmek yerine, öfkemizi, hüznümüzü içimize atıp, kendimizi engellememize neden olabilir. Yeniayda yapmamız gereken, öncelikle ailemiz, yuvamız, ilişkimizle alakalı meseleleri gerçekçi bir şekilde gözden geçirip, toparlanmak olmalı. Kendimize gelmeliyiz.

19 Temmuz tarihindeki Merkür-Uranüs görünümü, yenilikte bulunma ve özgür bir şekilde hareket etmek istersiniz. Ancak baskı altında kalabilirsiniz. –Kimsenin beni yönetmesine izin vermeyeyim diye düşünürsünüz. Ancak üzerinizdeki baskı bir hayli yoğundur. İnsanlara, olaylara, hatta en yakınlarınıza bile uyumlu davranmakta zorlanırsınız.

PARA

13-19 Temmuz arası: 19 Temmuz-25 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Bu süreçte paraya bakış açımız, kazancımızla alakalı konular ve bu yönde kurulan ilişkilerin hayatımızdaki yeri bir hayli önem kazanır. Gelirimiz yeterli mi, geçimimizi sağlıyor muyuz, eğer yatırım düşünüyorsak ne yönde bir karar almalıyız? Bütün bunları iyice ölçüp biçmekte yarar vardır. Gelir sağlayan, ufak tefek işler yapabiliriz veya elimizdeki miktara göre ihtiyaçlarımızı karşılarız. Hesabımızı biliriz. Yetenekli olduğumuz konularda başkalarına faydalı olarak özverili çalışabiliriz. Bunun karşılığı da görebiliriz. Güzellik, estetik, sağlıkla alakalı konulara para harcayabiliriz veya bu yolla kazanç elde edebiliriz. Bu süreçte bir yatırım düşünüyorsak, piyasanın durumuna iyice bakmalı ona göre hareket edilmelidir. Sonuçta geri harekete kadar çok az bir süre var. Bunu da göz önüne almakta yarar var.


[Nasıl TV - Başak burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Basak-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

BAŞAK

AŞK VE İLİŞKİLER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki Güneş-Uranüs zorlu görünümü, önceliklerinizi belirlemeniz gerektiğini gösteriyor. Bazı kişilerle yollarınızı ayırmanız, hedeflerinizi yeniden belirlemeniz lazım. Kime güvenmeniz veya güvenmemeniz gerektiğini bilmeniz lazım. Bir amacınız varsa, huzur bulmak, yeni bir sayfa açmak istiyorsanız, ona göre insanlarla ilişkide bulununuz. Böylece hiç kimse sizi zorlayamaz.

13 Temmuz tarihindeki, Merkür-Neptün görünümünde, ailevi konulardan tutun da, arkadaşlıklara kadar her alanda geçmişin izleri üzerinizde hakimdir. Bir yanınız kendin için savaş, elindekini koru ve geleceğin için mücadele etmelisin der, diğer yanınız deyim yerindeyse beyaz atlı prens veya prensesin özlemindedir.

14 Temmuz Venüs-Satürn görünümü, gerek özel gerekse bazı kişilerle olan dostluğunuzu gözden geçirmenizi sağlar. Ayrıca hedeflerinizi ve mutlaka halletmeniz gereken işlerinizi ele alırsınız. Bazen sırf mecbur olduğunuz için yaptığınız görevlerin sizi ne kadar yorduğunu bazen de canım diye bağrınıza bastığınız insanların hiç de umduğunuz gibi çıkmadıklarını düşünürsünüz.
16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda bir Yeniay oluşacak. Bu yeniayın gerçekleştiği günkü iki önemli görünüm de bize eşlik ediyor. Bunların ikisi de, yeniayın yansımalarını kuvvetlendirici bir etki yaratıyor. İlk görünüm, Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Bu karşıtlık bizim, güvenli ve de garantili olana yönelme arzumuzu işaret ediyor. Görüştüğümüz, iş yaptığımız, karşı karşıya geldiğimiz insanların çoğunu tanıyoruz. Ayrıca onların sorunlarını dinleyerek, yol göstermeye gayret ediyoruz. Ancak bu belli bir alan içinde, belli sınırlar dahilinde düşünmemiz anlamına geliyor ki, bu da bize pek yeterli gelmiyor olabilir. Peki ne yapmak lazım. Kendimizi güçlü bir şekilde ifade edebileceğimiz bir alana yönelmek gerekiyor. Sözgelimi aşk hayatı, çocuklar, yüksek noktada bulunan insanlar, şirketler, elit ve kaliteli çevrelere yönelmek yararlı olabilir. Belki sorumluluğumuz artar, belki sabırlı olmamız gerekir. Fakat gelişmemizde, temelimizi güçlendirmemizde yardımcı olur. Tabii ki bunun için mücadele etmemiz gerekiyor. İkinci görünüm, Merkür-Mars kavuşumu. Bu da, bizim alanımızı genişletmemiz adına rahat bir yaşam sürmek adına öncelikle idealist olmamız, kendimizi engellemememiz gerektiğini işaret ediyor.

19 Temmuz-25 Temmuz tarihleri arasında burcunuz üzerinde, düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Düz seyir boyunca Venüs süresince dış dünya ile bağlantınız ve birebir ilişki kurma tarzınız kişisel özelliklerinize uygun bir şekilde gelişir. Bir yandan paylaşıma açıksınızdır ancak diğer yandan belli bir mesafe koymayı ihmal etmezsiniz. Karşınıza çıkan yeni bir insanı veya partnerinizi incelersiniz, mükemmellik ararsınız, kriterlerinize göre değerlendirirsiniz. Fiziksel açıdan giydiklerinize, nasıl göründüğünüze de önem verirsiniz. Hijyeninize ve insanların da temizliğine önem verirsiniz. Bütçenizi de bu süreçte gözden geçirirsiniz.

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 15 Temmuz Mars-Pluto karşıtlık etkisi altında, Çalışma hayatınızla ilgili iletişimin son derece önemli olduğu bugünlerde, görevinizi sakin bir şekilde yerine getirmenin, inatçı davranmamanın önemi büyük. Etrafınızdaki insanlarla iyi şekilde anlaşmanın iş huzurunuz ve güvenliğiniz adına değerli olduğunu, geçmiş konular üzerinde gereksiz uzatmaların verimliliğinizi düşürebileceğini söylemek durumundayım. Her şeyi net, kısa ve öz kelimelerle, dengeli bir şekilde ifade etmeye çalışırsanız, etrafınızdaki insanların sizi anlaması gayet kolaylaşır. Bazı girişimleriniz hayal kırıklığı yaratıcı, tarafsız düşünmenizi engelleyici olabilir. Hatta çevrenizdeki kişileri kimi zaman fazlasıyla eleştirebilirsiniz. Bütün bunları şu aralar normal kabul ediniz. Sakın ola ki, durum ve şartların sizi yanlış kararlar aldırmasına izin vermeyiniz. Çünkü baş koyduğunuz yol ve hedef için öncelikle sabırlı olmanız gerekiyor.
13 Temmuz tarihinde, yeteneklerinizi bir alanda sergileme(eğitim, sanat, şiir, müzik, astroloji) arzunuz yoğundur. Size cesaret verecek ve tümüyle sahiplenip koruyacak bir ilişkinin özlemi yüreğinizin tam merkezinde durur. Yaratıcılık gücünüz yüksektir.

PARA

13-19 Temmuz arası: 19 Temmuz tarihindeki Merkür-Uranüs görünümü, parasal konulardaki istikrarsız durum hedefinize varmanın önünde engel oluşturduğu için bu görünüm bizi biraz rahatsız edebilir. Hatta çevrenizle olan irtibatınızda yeni bir adım atmak isteğiniz olduğunu ancak bunu gerçekleştirme aşamasında kendinize pek güvenemediğinizden söz edebilirsiniz.


[Nasıl TV - Terazi burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Terazi-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

TERAZİ

AŞK VE İLİŞKİLER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz Güneş-Uranüs görünümünde, bir yandan sorumluluklar, diğer yandan bir türlü yerine oturtamadığımız beraberliğimiz bizi yorar. Elimizden geldiğince mücadele ederiz, başarılı olmaya çalışırız. Ancak kendimizi yetersiz buluruz. Yenilik isteriz, eskiyi geride bırakmaya çalışırız, yoruluruz. Zaman zaman isyan ettiğimiz bile olur.

15 Temmuz Mars ve Pluto karşıtlığı, çevrenizdeki insanların, sürekli olarak kendi fikirlerini dayatmaya çalışmalarına neden olur ki, bu sizi çileden çıkarabilir. Hatta bunu bir baskı unsuru olarak görerek sert tepkiler göstermek zorunda kalabilirsiniz. Özgürlüğünüze her şeyden fazla önem verdiğiniz için, kimsenin size ait değerleri hafife almasından hoşlanmaz, fazla iyi niyetli davrandığınızı düşünebilirsiniz.

16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeniay doğacak. Bu Yeniayın iki önemli görünümle örtüşmesi, tabii ki bunları da analiz ederek, Yeniayı daha iyi anlamamızda rehberlik edecek bize. İlki Merkür-Pluto karşıtlığıdır. İş hayatımız, toplum içindeki görev ve sorumluluklarımız bizim bir hayli duyarlı düşünmemiz anlamına geliyor. Çünkü yükümüz ağır, yolumuz zorlu ve ailemiz, evimizle alakalı meseleler aynı zamanda çok önemli. İki dağ arasındayız. Hassasız ancak güçlü olmalıyız. Çünkü biliyoruz ki, bu dünyada zayıf yanımızı görmesinler, hemen bunu kullanmaya ve bizi zorlamaya çalışabilirler. Ancak bizim yapmamız gereken, öncelikle güven duygumuzu yitirmemektir. Ne olursa olsun insan her türlü zorluğun üstesinden gelebilecek güce sahiptir. İşte o güç, sizsiniz. Siz izin vermedikçe, hiç kimsenin sizi üzmeye hakkı yok. Gerginlikten uzak durmak, başkalarının etkisi altında kalmamak en doğrusudur. O zaman içinde mutlu olacağınız bir yuvayı, düzeni sağlam bir şekilde yeniden kurabilirsiniz. İkinci görünüm, Merkür-Mars kavuşumudur. Bu da gösteriyor ki, hem aktif şekilde işlerimizi düzenleyebilir hem de hislerimizi, amacımızı, hedefimizi dışa ifade ederek başarılı işler çıkarabiliriz. O zaman gelin, birileri için değil, önce kendiniz yapmak istediklerinize inanınız. Doğru ve gerçekten emin olduğunuz yoldan ayrılmayınız.

19 Temmuz-25 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Venüs düz seyri boyunca, mesleki, ortaklık ilişkileri, kişisel girişimler, hedefler anlamında hem duygusal hem de ruhsal anlamda içinde bulunduğumuz durumu gözden geçirmemizi sağlayacak. Ancak bu gözden geçirmede doğru ve yanlışları sadece kendi bakış açımız çerçevesinde ele alırsak zorlanırız. Tabii ki analiz yapacağız ve sorgulayacağız. Ancak dozunu bilmekte yarar var. Eğer bir ilişkide sağlam bir temel yoksa kişiler birbirlerinin hayatlarındaki önemin farkında değilse, bir taraf sürekli alttan alıyor ve idare etmeye çalışıyorsa problem yaşanmaması mümkün değildir. Onun için dengeli bir ilişki mi değil mi diye bir bakmamız lazım.

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki, Merkür-Neptün görünümü, hassas düşünmenin işaretçisi olsa da, hırsınız gayet yüksektir. Ancak sakınılması, dikkat edilmesi gereken tek nokta, geçmişin etkisi altında kalmadan, duygusal düşünmeden kararlı bir birey gibi hareket etmektir. Problemlerin köküne inmek ve onları çözümlemek için istekli olmalısınız.

19 Temmuz tarihindeki Merkür-Uranüs görünümü, gerek mesleki, gerek ailevi ve gerekse ilişki meseleleri baş planda yer almakta ve bu meseleler birbiriyle zincirleme bağlı olduğu için bunları birbirinden ayırarak düşünmek kolay olmaz. Bu görünüm, iş hayatınız ve ilişkinizle alakalı konularda zorlayıcıdır. Ne yönde ilerlemek, hangi yoldan sonuca varmak, kimle nasıl bağlantı kurmak lazım bunları tespit etmekte zorlanabilirsiniz. Bir yanda istikrarsız bir ilişki, diğer tarafta iç dünyanızda eviniz sınırları içinde yürütülmesi mümkün olmayan düzen ve bunların ortasında mutlak başarılı olması gereken bir insan. Ne yapılmalıdır? öncelikle ilişkinizden başlamak üzere her konuda bilinçli düşünmekte yarar var.

PARA

13-19 Temmuz arası: 14 Temmuz Venüs-Satürn görünümü, insanlar üzerinde güçlü bir etki bırakmak istediğinizin işaretidir. Farklı görüşte olan kişiler canınızı sıkabilir veya sizin hayata bakış açınızla onlarla örtüşmediği için aranızda belli bir gerginlik yaşanabilir. Siz toplumsal anlamda hedef sahibi, ne istediğinizi bilen ve gerçekçi fikirleri olan bir kişisiniz. Fakat şöyle bir etrafınıza baktığınızda insanların boş işlerle, anlamsız sözlerle vakitlerini geçirdiklerini görmek canınızı sıkmaktadır. Bunu dile getirmekten hiç çekinmezsiniz. Ancak doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali kimsenin hakikatleri duymaya niyeti yoktur. Bu yüzden de bir takım insanlarla alışverişinizi kesebilir, kendi görüşünüze uygun insanlarla bağlantı kurabilirsiniz.


[Nasıl TV - Akrep burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Akrep-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

AKREP

AŞK VE İLİŞKİLER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki, Merkür-Neptün görünümü, hem hayata bakış açınızı moral anlamında destekliyor hem de geçmişle gelecek arasındaki köprüde ne yöne gitmeniz gerektiğini size fısıldıyor. Genelde hayallerimize göre yol alırız.

15 Temmuz Mars-Pluto karşıtlığı, başkalarıyla iletişimde bulunurken elinizden geldiğince uyumlu davranmaya çalışmanız yararlıdır. Eğer çevrenizdeki kişilerle çatışırsak, düşüncelerimizi kavga eder gibi ifade edersek, başarılı olmamız, bizi ciddiye almaları mümkün olabilir mi? Hedeflerimiz konusunda sanki hiç gerçekleşmeyecek gibi düşünmek, her şeyden şikayetçi olmak, telaşla yanlış kararlar vermemize yol açabilir. İnatlaşmalardan uzak durunuz.
19 Temmuz-25 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Düz seyir süresince, hedefimiz, ikili ilişkimiz, ruhsal ve duygusal anlamda bizi etkilemekte olan meselelerin titizlikle ele alınmasını ve bilinçli bir şekilde gözden geçirilmesini sağlayacak. Burcumuzla uyumlu bir görünüm yapması tabii ki olumludur. Öyle her karşımıza çıkanı beğenmeyiz. Mesafeyi koruyarak, inceleyerek, kimmiş neymiş anlamaya çalışarak, karşımızdaki kişi hakkında bir tespitte bulunuruz. Baktı ki, içimize sindi, aklımıza yattı, o zaman yaklaşırız. Arkadaşlık ilişkilerinde de güvendiğimiz, daha önceden zaten tanıdığımız insanlarla sohbet etmeyi isteriz.

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz Güneş-Uranüs arasındaki görünümü, çalışma hayatınızla ilgili değişimlerin yeniliklere açık olmanızla birebir alakalı olduğunu gösteriyor ve bunların zamanla yerine oturacağını gösteriyor. Ancak burada bir önemli husus var. Siz değerlerinize sahip çıktığınız gibi, yeniliklerin de takipçisi olmalısınız. Gelişimden korkmamalısınız.

16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniay, iki önemli ve dikkate değer görünümle örtüşüyor. Böylece Yeniayın anlamını daha da geniş şekilde anlamamızda rehberimiz oluyor. İlk görünüm Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Yakın-uzak çevremizle iletişim başta olmak üzere, eğitim ve iş hayatımızla ilgili meseleler üzerinde derinlikli düşünmemizi sağlayacak. Amacımız asıl istediğimiz, huzur bulduğumuz, mutlu olduğumuz bir yerde yaşamak ve çalışmak. Fakat mevcut şartların, bunlar için gerekli donanıma sahip olup olmadığımıza da bakmak lazım. İşte bu Yeniay, duygusal düşünmek yerine, sabırlı, azimli şekilde araştırmaktır. İkinci görünüm, Merkür-Mars kavuşumudur. Harekete geçirici ancak bir o kadar da hassasiyet yaratıcıdır. İsteklerimizi kabul ettirmek, amacımıza ulaşmak için, önümüze çıkan duvarları aşabilmenin yolu, soğukkanlı ve bilinçli düşünmekle mümkün olacaktır. Böylece Yeniayın ışığından yararlabiliriz.

19 Temmuz tarihindeki Merkür-Uranüs mücadeleci görünümü, iş yaşamınızdaki istikrarsızlık arzu ettiğiniz yenilikleri uygulamada zorluklar oluşturduğu için üzerinizde bir baskı yaratabilir. Şartları iyice gözden geçirmek gerekiyor.

PARA

13-19 Temmuz arası: 14 Temmuz Venüs-Satürn görünümü, tüm güçlüklerin en yoğun şekilde iş hayatınız ve mali konularda toplanması sonucu kendinizi baskı altında hissedersiniz. Sizin tüm arzunuz, hem yeteneklerinizi ortaya koyabileceğiniz bir iş hem de güvenebileceğiniz bir insanla olmak. Ancak her iki konuda da tatmin olmuyorsunuz. Sorumluluklarınız bir hayli ağır. Ancak destek olan insan sayısı az. İlişkinizde yaşanan sorunlar sizi fazlasıyla yormakta. Etrafınızda insanların sürekli kendi çıkarlarını düşünmeleri de ayrı bir problem. Bu görünüm toplumsal bir baskının işareti olabilir. Bu baskı hiç hoşunuza gitmese de, katlanmak zorunda kalırsınız.


[Nasıl TV - Yay burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Yay-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

YAY

AŞK VE İLİŞKİLE**R**

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz Güneş-Uranüs görünümünde, İster sıra dışı bir macera isterse uzun yıllar devam edecek bir ilişki olsun fark etmez. Tek isteğiniz artık birileri adına hareket etmek, başkalarının iyiliği için kendinizden ödün vermek değil, bilakis bundan sonra sadece kendi çıkarlarınız için hayatınıza şekil vermektir.

16 Temmuz tarihinde Yeniay-Yengeç burcunda doğacak ve iki önemli görünümle beraber bizleri selamlayacak. Hepsini birlikte hesaba katarak bu Yeniayı size analiz etmek isterim. İlk görünüm, Merkür-Pluto karşıtlığıdır. İyi niyetimizin ayarını, hesabımızı hem ilişkilerimizde hem de maddi konularda gözden geçirme ve üzerinde düşünme vaktimizdir. Yeniay, yeni bir şeyler ortaya koymaksa da, bu Yeniay sizler için aklınızı başınıza toplamak anlamında önem taşıyor. Çünkü hesapsız harcamalar yerine yarınlar adına düşünmek, öyle birilerine güvenip borç altına girmemek, riskli işlere dikkat etmek gerekiyor. Evdeki Pazar çarşıya uymalı dostlarım. İkinci görünüm, Merkür-Mars kavuşumudur. Yatırım yapmak isteyenlerin genelde ev sahibi olma arzuları bir hayli yoğundur. Uygun ödeme koşulları, alınacak evin değeri, ödenecek meblağ, peşin mi yoksa kredili mi olacak, bütün bunların mutlaka bir uzmana danışılarak yapılmasında fayda var. Miras bölüşümleri, eşin maddi durumu, nafaka, ailevi iş ortaklığı gibi konular da bu Yeniayda gözden geçirilmeli, ancak sağlamlığı, güvenilirliği, garantisi mutlaka gözetilmelidir.

19 Temmuz tarihindeki Merkür-Uranüs görünümünde, parasal durumu gözden geçirmek lazım. Eğer siz gerçekten ilerlemek istiyorsanız lütfen ve lütfen ustalığınızı, bilgi ve deneyimlerinizi uygun alanlarda kullanmaktan asla vazgeçmeyin.

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 14 Temmuz Venüs-Satürn görünümü, harekete geçmek istediğiniz halde bir takım nedenlerle engellenmenize sebep olabilir. Bu kimi zaman parasal bir mesele yüzündendir bazen de ne yapacağınızı tam olarak bilememekten kaynaklanır.

19 Temmuz-25 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Çalışma hayatınız ve kariyerinizle ilgili konular üzerinde titizlikle durulması, düzenli ve işler hale getirilmesi yönünde önem taşıyor. Bir türlü yerli yerine oturmayan bir takım problemler varsa titizlikle ele alacağız. Sıkı çalışacağız. İş hayatıyla bağlantılarımı güçlü tutmamız gerekiyor. Otoritelerle ilişkinizi, sorumluluklarınızı gözden geçirerek, işinizden tatmin olup olmadığınızı şöyle bir ele alınız. Ancak sadece kendi tarafınızdan bakmayınız. Serbest çalışanların da, piyasanın koşullarını iyi gözlemlemeleri gerekiyor. İşinden memnun olanlar bu dönemde patron konumundaki kişilerle yeni bir planlamada bulunmak adına yoğun bir çalışmaya adım atabilirler. Bu süreçte iş veya sosyal hayattaki ilişkilerde seçici davranabiliriz.

PARA

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki, Merkür-Neptün görünümü, aklınızın tümüyle ailevi, parasal ve ortaklıklar konusu üzerinde odaklanması anlamı taşır. Kişi kendini aşırı duyarlı, değişken bazen de kaprisli bir şekilde ifade edebilir. Aslında burada yapılması gereken, soruna yol açan noktaları gözden geçirmek, duygusal düşünmemek ve kararlarınızı sürekli değiştirmemektir.

15 Temmuz Mars-Pluto karşıtlık etkisi altında, maddi güvenliğimizi, çıkarlarımızı düşünmemiz gerekir. Yanlış kararlardan uzak kalmak istiyorsak bilinçli olmak durumundayız. Parasal açıdan şu aralar yaşanmakta olan durgunluk nedeniyle zaten kendinizi pek rahat hissetmediniz için, deyim yerindeyse –denize düşen yılana sarılır misali size sunulanı kabul etmeye kalkışabilir veya öfkeyle kalkıp zararla oturabilirsiniz. Lütfen sakin olunuz.


[Nasıl TV - Oğlak burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Oglak-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

OĞLAK

AŞK VE İLİŞKİLER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihinde, Güneş ve Uranüs arasında oluşacak zorlu görünüm, sizi başkalarından farklı kılan özelliklerinizi cesurca sergileyebilirsiniz. Sizi gerçekten sahiplenecek duyarlı ve sevgi dolu birine ihtiyaç duyarsınız. Bir de aileniz, geçmişinizle ilgili konuları geride bırakıp yenilenmek istersiniz.

13 Temmuz tarihindeki, Merkür-Neptün görünümü, eşiniz veya iş ortaklığı yaptığınız kişiye destek olmanız gerekebilir. Eğer ilişkinizde sorunlar varsa, bunları gerçekçi bir şekilde ele almalısınız. Ne siz üzülün ne de başkaları sizi üzsün.
15 Temmuz Mars-Pluto öfkeli, kaprisli davranmanıza neden olabilir. Bazı kişilerin üzerinizde hakimiyet kurmaya kalkmaları canınızı sıkabilir. Sağı solu belli olmayan davranışlar gösterebilirsiniz.

16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşacak Yeniayın iki önemli görünümle örtüşüyor. Bunları analiz ettiğimizde Yeniayın bize işaret ettiği konu başlıklarını anlamamız, ona göre kendimizi yönlendirmemiz, hazırlamamız mümkün oluyor. İlk görünüm, Merkür-Pluto karşıtlığıdır. Bu karşıtlık, ilişkilerde, iş ortaklıklarında tarafların birbiriyle karşı karşıya gelmeleri demektir. Farklı yönlerinizi, hassasiyetlerinizi veya baskın tavırlarınızı gizlemeden, dürüstçe ifade etmeniz yerinde olacaktır. İlişki ortaklık demekse, sen-ben demenin anlamı yoktur. Bir taraf benim dediğim olsun diye gücünü kabul ettirmeye kalkışırsa, diğer taraf da buna karşılık kendi bildiğini okursa bu Yeniayda ortaklaşa bir karar vermek, anlaşmak zor olur. ikinci görünüm, Merkür-Mars kavuşumudur. Bu partnerinizin kendi hedefi ve düşünceleri doğrultusunda hareket etmesi anlamına geliyor. Bazen dolaylı hareket edebilir, kimi zaman da geri çekilip kendi dünyasına sığınabilir. Önümüzdeki bir aylık süreç boyunca bu meseleler gündeminizde yer alacaktır. Akıllıca düşünmekte, artı ve eksileriyle beraberliği tartmakta yarar var.

19 Temmuz tarihindeki Merkür-Uranüs görünümü, bilinçli düşünmeniz ve olayları fazla dramatize etmeden gerçekçi bir şekilde ele almanız gerektiğini hatırlatıcıdır. Bu meselelerin ilki, aile yaşamınız, ikincisi ilişkiniz ve sonuncusu sizsiniz. Evet siz kendi kendinize eziyet ettiğiniz sürece bir çıkış yolu bulmanız oldukça zor.

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 19-25 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Düz ilerleyiş süresince bizim isteklerimizle hayatın bize sundukları ve şartlarımızın ele alınmasıdır. Yanlış ve doğrular tespit edilirken, sadece kendi bakış açımızla ele almamalıyız. Bu dönemde aşkta seçici davranacağız ve düzenden yana olacağız. Farklı insanlar görürüz, selamlaşırız, konuşuruz. Ancak prensiplerimize uymayan tarzda hareket edildiğinde mesafemizi koyarız. Oysaki bu süreçte bu denli keskin yargılar pek hoş olmaz. Şu kişi işe yaramaz, bu kişi tuhaf desek de, bir aradaysak ve aynı dünyada nefes alıyorsak, insanları oldukları gibi kabul etmek durumundayız. İkili ilişkilerde bu dönemde partnerimizin davranışlarına daha fazla dikkat ederiz. Bize karşı titiz ve dikkatli olmasını bekleriz.

PARA

13-19 Temmuz arası: 14 Temmuz Venüs-Satürn görünümü, bankalarla alakalı kredi alımı veya borçların ödenmesindeki sıkışıklığı işaret ediyor. Aslında bunlar altından kalkamayacağınız yükler değil. Ancak bu tarihte bir desteğe ihtiyaç duyarsınız. Gururlu bir insan olduğunuz için, kimseden de yardım istemezsiniz.


[Nasıl TV - Kova burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Kova-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

KOVA

AŞK VE İLİŞKİLER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki, Merkür-Neptün görünümünde, ruhunuza iyi gelecek size moral verecek, hayatı sevdirecek kişiye yönelirsiniz.
14 Temmuz Venüs-Satürn görünümü, bir yandan liderlik yönü bir hayli baskın olan partneriniz, diğer yandan toplumsal yaşamda ilişkide bulunduğunuz insanların tavırları. Bu iki konu yüzünden sıkılmaktasınız. Sizin kafanızdaki dünyada, kimsenin kimse üzerinde baskı kurması doğru değil. Ancak öyle olaylar yaşıyorsunuz ki, en yakınızda bulunan kişileri bile tanımakta zorlanıyorsunuz. İşte bu görünümün etkisi altında insan, ilişkilerini tekrar bir gözden geçirmede bulunabilir.

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 14 Temmuz tarihinde, Güneş-Uranüs görünümünde yenilik, değişim, rutinden uzak bir yaşam arzunuz yükselir. Fakat şartlar pek müsait değildir. Bazen de siz, duyarlı olduğunuz için, fırsatları değerlendirmekte gecikirsiniz. Sonra da şikayetçi olursunuz, isyan edebilirsiniz.

15 Temmuz Mars-Pluto karşıtlığında, dış şartlar nedeniyle istediğimiz gibi özgür hareket edemeyiz. Sorumluluklar sürekli kendini hatırlatır. Bütün bunların üstesinden gelmekte zorlanınca öfkeleniriz.

16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda Yeniay doğacak. Bu Yeniay, iki dikkate değer görünümle örtüşüyor. Bu görünümleri de hesaba katarak incelememizde yarar var. Çalışma hayatımızda birebir ilişki kurduğumuz insanlarla yakınlığımız, fikir alışverişlerimiz, işimizle alakalı uygulamalar anlamında önem taşıyor. Ancak planlarımızı uygulamakta, bunları dışa yansıtmakta ve birilerine kabul ettirmekte sabırlı olmak gerekir. Hangi tercih doğru, hangisi yanlış, hangi işler öncelikli hangileri bekleyebilir, bunları dengeli olacak şekilde ayarlarsanız bu Yeniay, size güç katar. Tam tersine tartışma, sürekli savunma, hassasiyet, fazla özveri sizi geliştirmez. İkinci görünüm Merkür-Mars kavuşumudur. Bu, biraz önce sözünü ettiğim konuların önemini daha da fazlalaştırır. Hem aktif bir şekilde isteklerinizi yapmaktan yanasınız ancak diğer taraftan en ufak bir eleştiri veya sizinle alakalı bir söz söylendiğinde sinirli tepkilerde bulunur, hatta güven kaybettiğinizi düşünürsünüz. Bu iki tavır yerine, sabırla, kararlılıkla, gerçekçi bir şekilde durumunuzu ele almak, verimli çalışmanın, sağlıklı iletişimin, gelişmelerin işaretçisi olur.

19 Temmuz tarihindeki Merkür-Uranüs görünümü, iş ilişkileriniz, zorunlu olduğunuz yaşamsal görevleriniz, bir durumu, bir olayı değerlendirme biçiminiz, sağlığınız, sıkıntılarınızı ifade etme biçiminiz, iş yapma becerikliliğiniz konularında kimi zaman geçmişte yaşananlar, bazen de içinizde biriktirdikleriniz nedeniyle baskı altında kalabilirsiniz.

PARA

13-19 Temmuz arası: 19 Temmuz-25 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Bu süreçte, hem yuvanız ve aileniz hem de dünya görüşünüze göre ilişkilerinizi, çıkarlarınızı gözden geçirmeniz anlamında önem taşıyor. Seçici davranacağız. Ancak belirsizlikler varsa bunların mutlaka düzene kavuşturulması yönünde titizleneceğiz. Sözgelimi eğitim veya iş hayatımızla ilgili konularda mali durumumuzu ele almak lazım. Eğer bir yüksek eğitim düşünüyorsak veya bir iş kurmayı planlıyorsak, başka bir yere yerleşmek istiyorsak, parasal durumumuz çok önemli. Ayrıca bir ev almayı, ofis açmayı, yuva kurmayı istiyorsak hem ilişkimizin hem de maddi gücümüzün yerinde olması lazım.


[Nasıl TV - Balık burcu 2015 Temmuz ayı yorumları nelerdir?](http://www.nasil.tv/Balik-burcu-2015-Temmuz-ayi-yorumlari-nelerdir)

BALIK

AŞK VE İLİŞKİLER

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz tarihindeki, Merkür-Neptün görünümünde, eskiye özlem duyarız. Yaşanmışların izleri, zihnimizde yüreğimizde canlanır. Bu da bizi hassaslaştırır. Oysaki yapımız gereği biz özgürlüğümüzü her şeyin üzerinde tutarken, böyle bir enerjinin elimizi kolumuzu bağlaması, bizi aşka esir etmesi şaşılacak şeydir. Ancak aşk da böyle bir şey değil midir? İnsanı bir anda çevreleyen ve etkisiz bırakan. Bunu deneyimlemek hoş olabilir.

15 Temmuz Mars-Pluto karşıtlığı, ilişkinizde zorluklar yaşanması muhtemeldir. Her konuya hakim olmak isteyen birey, tedirginlik içinde yanlış kararlar verebilir. Dış baskılar kısıtlanmanıza neden olabilir. Aynı şekilde partneriniz de bu ruh hali içinde olabilir. Bir yandan geçmiş, şaşırtıcı bir şekilde hatırlanır, diğer taraftan hedefleriniz vardır Birileri çelme atacak, önünüze geçmeye çalışacak ve sizi devre dışı bırakacak sanırsınız. İşte bu hissediş, strese davetiye çıkarabilir.

19 Temmuz-25 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, 25 Temmuz itibariyle gerileyecek. Karşıt burcunuzda etkili olan Venüs-Başak burcu geçişi, beraberliğinizdeki paylaşım, davranış, birbirinize yaklaşım tarzınız üzerinde duracaksınız. Hangi taraf eleştirel, sürekli irdeleyen, hiçbir şey beğenmeyense, bu dönemde kendini terbiye etmesi gerekiyor. Çünkü bu mesafeye, ilişkinin gelişmemesine neden olur. İhtiyaçlara göre belirlenen, sen şunu yaparsan ben de sana iyi davranırım gibi kriterler koymak yanlış olacaktır. Problemli ilişkilerde özellikle, partneri sürekli gözlem altında tutmak, ne yapıyor ediyor diye kontrol etmek uygun değildir.

İŞ VE KARİYER

13-19 Temmuz arası: 14 Temmuz Venüs-Satürn görünümü, hayatın genelinde kuvvetli, başarılı olma arzunuzu işaret ediyor. Üzerinize düşen görevleri yaparken, beklediğiniz yeniliklerin de hayatınıza bir an önce dahil olmasını istemektesiniz. İnsani ilişkilerin, başarınızdaki rolü son derece büyük. Hangi alanda uğraşıyorsanız uğraşın, nabza göre şerbet vermek zorunluluğunuz var.

16 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda bir Yeniay oluşacak. Aynı gün iki önemli görünüm daha etkili olacak. Yeniayı, bu görünümleri de hesaba katarak incelememiz, onun neleri işaret ettiğini anlamamızda bize ışık olacaktır. Birincisi Merkür-Pluto karşıtlığı, aşk hayatımız, sevdiklerimiz, evladımız, evlat sahibi olmamız, kendimizi dışa ifade etme biçimimiz yönünde belli bir hassasiyetin işaretçisidir. Dışa karşı bütün bu değerlerimizi koruma altına alırız. İsteriz ki, bizi anlasınlar, değerimizi bilsinler. Aşkta bu görünüm, güçlü, kararlı, ne istediğini bilen, baskın tavırlı kişilerin karşımıza çıkması anlamına gelebilir. Ancak bizim arzumuz, aynı zamanda duyarlı bir kişi olmasıdır. Merkür-Mars kavuşumu, bütün bu isteklerin karşılanması yönünde zihnimizin hızlı çalıştığını söylemek mümkün. Hatta hızlı bir kararla yeni bir ilişkiye başlayabiliriz veya ilişkimizde sorunlar varsa, mücadele ederek üste çıkmaya çalışabiliriz.

PARA

13-19 Temmuz arası: 13 Temmuz Güneş-Uranüs mücadeleci görünümünde, ne olursa olsun kazanmaktan yanayız. Hakkımız olana sahip çıkmak için, benzetme yerindeyse, derin sularda yüzen inci avcıları gibiyiz. Bizim için en güzelini istiyoruz ve bu yüzden mücadelemizi yılmadan sürdürebiliriz.
19 Temmuz tarihindeki Merkür-Uranüs görünümü, maddi ve manevi konulardaki isteklerimizi, geleceğe dönük hayallerimiz, umutlarımızı öne çıkarıyor. Değişime, toptan yenilenmeye, geleceği sevinçle karşılamaya bir hayli istekliyiz. Merkürün Yengeç burcunda ilerlediği bugünlerde, uzun zaman sonra ilk kez derinliklerinizi, sizi siz yapan her şeyi, sahiplendiğiniz değerlerinizi, zarar gelmesin diye önemli koruduklarınızı, alışkanlıklarınızı ele alıyorsunuz. O zaman bugün hem gerçekçi düşünelim hem de geçmişin gölgeleri altında sinip kalmadan yeni bir sayfa açmaya niyetlenelim.